2777
2789
عنوان

عدد nt بالا در سونوگرافی

| مشاهده متن کامل بحث + 24232 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما میگم اگر کسی بچه مشکل دار داشته باشه ولسه بچه بعدی بره امینو مثلا بگن سالمه جوابش صد در صد هست ...

میگن آمینو صد در صده عزیزم چون کروموزای بچه رو کشت میکنن

نگران نباش عزیزم واسه منم همینو گفتن عدد ان تی ۳ بود  گفتن آمینو من نرفتم گفتم نمیرم خطر داره ...

سلام عزیزم نینیتون بدنیا اومد خداروشکر که سالمه خیییلی خوشحال شدم دوماه پیش بهتون پیام میدادم راجب nt بالا برا خودمم بالا بود خیالمو راحت کردین

سلام عزیزم نینیتون بدنیا اومد خداروشکر که سالمه خیییلی خوشحال شدم دوماه پیش بهتون پیام میدادم راجب n ...

سلام عزیزم 

اره ۶ فروردین دنیا اومد خداروشکر سالمه بچم

قربونت برم مرسی🤍

و یار خوب تمام ماجراست..💔

سلام دوستان من ان تی بچم۲.۷بود وسندروم دان ۱ب۵۰.کلی هم گفتن مشکوک و لب مرزه و... ولی ازمایش ک دادیم بعدش سالمه.نگران نباشید اگ همچین مشکلی پیش اومدبراتون ۹۸درصد بچه هاسالمن 

سلام دوستان من ان تی بچم۲.۷بود وسندروم دان ۱ب۵۰.کلی هم گفتن مشکوک و لب مرزه و... ولی ازمایش ک دادیم ...

استارتر بچتون به دنیا امد،سالم هست ان تی خواهرم گفته ۳ درصد همش گریه میکنه میشه جواب بدین انشاالله که بچتون سالم به دنیا اومد

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏