2777
2789
عنوان

کی از سرای ایرانی خرید کرده ؟؟ میخوام برم خرید راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 54234 بازدید | 53 پست

من فرشامو از سرای ایرانی خریدم و قیمت نقدش با بیرون هیچ فرقی نداشت ارسال هم رایگان بود 

تنوع جنسا خیلی بالاست این خوبه 

بعدم وقتی قسطی برداری طبیعیه روش بکشن با این تورم بازم خوبه تا اینکه صبر کنی پول دستت بیاد تا بتونی نقد بخری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتن خوبه که 

نه من خرید کردم گاز با اولین استفاده خراب شد و یخچالم با اینکه برند ااگ بود همون سال سه بار خراب شد با کلی هزینه درستش کردم هر سری بر گاز هم که حضوری رفتم گفتن پیگیری میکنیم و نگران نباشید مدیر فروششون اقای رضائی نامی بود و بعدا که تلفنی تماس گرفتم کلی بد بیراه بی احترامی به ما ربطی نداره و بر چی زنگ زدیو و اصلا فرصت سلام علیک هم ندادن به من و همینجوری بد بیراه بی احترامی که من تلفن قطع کردم و واقعا حالم خراب شد اون لحظه چون حضوری جلوی مردم و مشتری ها جوری با من رفتار کردن و زنگ زدن نمایندگی که یعنی کار شمارو راه میندازیم و خودنمایی بعدا که تماس گرفتم انگار چاله میدون و بی فرهنگی کاملو نشون دادن اصلا خرید نکنید من که راضی نبودم با اینکه کلی پولم دادم بابت برند آاگ و مستر پلاس ک تعریف میکنن اخرم این شد نقدی هم خرید کردم و سرم کلاه رفت 

من فرشامو از سرای ایرانی خریدم و قیمت نقدش با بیرون هیچ فرقی نداشت ارسال هم رایگان بود  تنوع ج ...

شانس شما بوده یکی از اقوام ما فرش گرفت و یکی از فرش ها مشکل داشت اصلا پایخگو نبودن خودمم ک لوازم برقی خریدم خراب در اومد و پاسخگو نبودن 

کلا اینجور مجموعه هایی مثل سرای ایرانی و شهر لوازم برقی و … اگه مجبوری واقعا قسطی بخری برید خرید ولی اگه نقدی میخرید مثل من که نقدی خرید کردم واقعا اشتباه کردم و با اینکه برند آاگ گرفتم خراب در اومد پاسخگو نیستن چون مجموعه بزرگی و میگن ال بل و میپیچونن و در کل دستتون هم به جایی بند نیست و نمیتونید کاری بکنید چون اینا به بالا ها وصل هستن و این همه تبلیغات هم از همینه و کلا کلاهبرداری شرایط قسطی هم فقط برای برند های متفرقه هست 

نه من خرید کردم گاز با اولین استفاده خراب شد و یخچالم با اینکه برند ااگ بود همون سال سه بار خراب شد با کلی هزینه درستش کردم هر سری بر گاز هم که حضوری رفتم گفتن پیگیری میکنیم و نگران نباشید مدیر فروششون اقای رضائی نامی بود و بعدا که تلفنی تماس گرفتم کلی بد بیراه بی احترامی به ما ربطی نداره و بر چی زنگ زدیو و اصلا فرصت سلام علیک هم ندادن به من و همینجوری بد بیراه بی احترامی که من تلفن قطع کردم و واقعا حالم خراب شد اون لحظه چون حضوری جلوی مردم و مشتری ها جوری با من رفتار کردن و زنگ زدن نمایندگی که یعنی کار شمارو راه میندازیم و خودنمایی بعدا که تماس گرفتم انگار چاله میدون و بی فرهنگی کاملو نشون دادن اصلا خرید نکنید من که راضی نبودم با اینکه کلی پولم دادم بابت برند آاگ و مستر پلاس ک تعریف میکنن اخرم این شد نقدی هم خرید کردم و سرم کلاه رفت و سعی کنید از اینجور مجموعه های بزرگ خرید نکنید که مشکلی پیش اومد که هیچ کاری نمیتونید بکنید شکایتم تو ایران به جایی نمیرسه وقتی همچین مجموعه های کله گنده ای هستن ک به خود دولت وصلن 

شانس شما بوده یکی از اقوام ما فرش گرفت و یکی از فرش ها مشکل داشت اصلا پایخگو نبودن خودمم ک لوازم برق ...

اتفاقا باید بگم شانس شما بوده چون عمه من از اونجا تلویزیون خرید خراب که شد بردن براشون درست کردن 

در کل خریدکردن از مجموعه های بزرگ اشتباهه ممکنه درست جوابگو نباشن

اصلن خوب نیس ارزش خرید نداره 

من یک ساید خریدم 

22 روز طول کشید تا آوردن 

جوابدهی هم صفره فقط میگن منتظر باشین 

با روح و روان آدم بازی میکنن

قیمتشم نسبت به بیرون گرون تره 

ولی اگه بخوای قسطی بخری درصد میکشن روش

افتضاحه  من ی گوشی رفتم خریدم ولی واقعا ضرر کردم مثلا گلس می‌گفت ۱۲۵ بری برا حساب کردنش میشد ...

عزیز جان شما گوشی رو با چک خریرین؟یا بازنشسته تامین اجتماعی بودین؟

مدارک چیا میخان؟

خدایا معجزه کن برام 😔
عزیز جان شما گوشی رو با چک خریرین؟یا بازنشسته تامین اجتماعی بودین؟ مدارک چیا میخان؟

نه با هیچکدوم 

پدرم بازنشسته بودن خواستیم قسطی بیاریم ولی خیلی سود می‌کشیدم روش مثلا ی گوشی ۱۴ میلیونی میشد ۱۷ و پانصد میلیون😐

همونجا کل پولو کارت کشیدیم

کاربری دست ۲ نفره🙂

یه یخچال طرح ساید گرفتیم اولا که قیمتا واقعا گرونه ما چون قسطی بود مجبور شدیم بگیریم موقع تحویل رو کارتنش رد طناب بود شک کردیم که اسیب دیده ولی چون کارتن و باز کنی از گارانتی خارج میشه ما باز نکردیم و بردیم بالا وقتی نصاب باز کرد انگار یخچال با نیسان تصادف کرده بود انقد غر شده بود کلا هم گردن نمیگیرن و وقتی هم که شاکی میشی میگن میخواستی تحویل نگیری. خیلی حواستون باشه اصلا ادمای منطقی نیستن شاکی ببینن بی ادبم میشن

هفته گذشته از سراي ايراني يه اتو بخار نقدي خريدم 3.900.000  بعد فهميدم جاهاي ديگه حداكثر 2.600.000 بود يعني 50% گرونتر خريده بودم .تماس گرفتم , گفتن ميتوني تا 10 روز بعد از تاريخ خريدت عكس و مدرك بفرستي  كه نشون بدي جاي ديگر ارزونتره . از ديجي كالا عكس فرستادم گفتن نه اين گارانتيش فرق ميكنه . دوباره از ديجي كالا با همون گارانتي پيدا كردم گفتن يه كلمه از اسم شركت گارانتيش كمه . خلاصه بعد از چند روز زير بار نرفتن . خيلي مراقب باشيد . حتما قبل از خريد قيمت هاي بيرون رو چك كنيد . جايي كه شبانه روز داره تو تلويزيون تبليغ ميكنه هزينه هاش رو بايد از من و شما بگيره .