2777
2789
عنوان

کی از سرای ایرانی خرید کرده ؟؟ میخوام برم خرید راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 54226 بازدید | 53 پست

من اصفهانم رفتم دیدم به نظرم همون نقدش هم گرونتر از بقیه جاهاست 

بعدم انقدر تنوع داره آدم گیج میشه من ترجیح میدم برم توی یه مغازه و از اونجا خرید کنم الان دیگه همه مغازه ها با چک قبول میکنن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قیمتارانمیدونم ولی اینا معمولا قیمت رایکم کمترمیزنندبه شرط خرید نقد ولی وقتی قسطی میخری یه وام ۱۸درصد سربانک برات نوشته میشه که بانک پول قیمت نقدرابشون میده وشما دراصل اون پول رابا۱۸درصدسودبه بانک میدی اینطوری خیلی گرونترازبیرون میشه

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

مامان من یخچال با جارو برقی خرید دو سه روز قبل از عید،، از مغازه های شهرمون قیمت کرد،، سرای ایرانی نقدشو دو سه میلیون ارزون تر میداد... قسطی هم. که معلومه میکشن روش دیگه چون ده ماه دیگه قیمتش با الان خیلی فرق میکنه

من قیمتارانمیدونم ولی اینا معمولا قیمت رایکم کمترمیزنندبه شرط خرید نقد ولی وقتی قسطی میخری یه وام ۱۸ ...

نه بابا همون قیمت اولیه شم چندیدن میلیون گرونتر بود 

😐😐

ارزش داره بیام ؟؟ کولر و یخچال و سرویس‌ خواب میخوام

عزیزم من سلیقه شمارو نمی‌دونم برای سرویس خواب ولی تختای خیلی ساده داشت و رنگاش اصلا جالب و زیبا نبود ولی رو تختی های قشنگی داشت که قیمتا روی ۵ و نیم ۶ میلیون بود

من کولر گازی زیاد اونجا دیدم ولی از قیمتاش و اینکه مناسبه سر در نیووردم 

اونجا یخچال هم اگه نقد بخری به صرفس

مامان من یخچال با جارو برقی خرید دو سه روز قبل از عید،، از مغازه های شهرمون قیمت کرد،، سرای ایرانی ن ...

بنظرم خیلی خوبه خب چون حساب کن ۱۰ ماه دیگه میتونی با همون قیمت بخری نه ولی اینجوری درسته سود داره اما جنست رو الان میاری تا ۱۰ یا ۲۰ ماه فرصت داری پرداخت کنی

نه بابا همون قیمت اولیه شم چندیدن میلیون گرونتر بود  😐😐

مبلی که بیرون بع من گفت ۴۰ تومن اونجا ۳۰ تومن میداد اما قسطی ۳۹ حساب کردن خب من ۱۵ ماهه میتونم پرداختش کنم هرچیم سود باشه اقساط داشتن برای همه خیلی خوبه 

عزیزم بهت اقساط ۲۰ ماهه میده ۸ تومن میکشه روش ما مبل خریدیم روی لوستر هم ۱تومن میکشه بنظرم ارزش داره ...

عزیزم چند درصد می کشن روش؟

برای همه ی وسایل یکسان می کشن؟

مثلا لپ تاپی که قیمتش ۵۰ تومن چقدر روش میاد با قسط ۲۰ ماهه؟

واولشم پیش قسط می خوان یا ازدم قسط؟؟