جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
مامان من یخچال با جارو برقی خرید دو سه روز قبل از عید،، از مغازه های شهرمون قیمت کرد،، سرای ایرانی نقدشو دو سه میلیون ارزون تر میداد... قسطی هم. که معلومه میکشن روش دیگه چون ده ماه دیگه قیمتش با الان خیلی فرق میکنه
ارزش داره بیام ؟؟ کولر و یخچال و سرویس خواب میخوام
عزیزم من سلیقه شمارو نمیدونم برای سرویس خواب ولی تختای خیلی ساده داشت و رنگاش اصلا جالب و زیبا نبود ولی رو تختی های قشنگی داشت که قیمتا روی ۵ و نیم ۶ میلیون بود
من کولر گازی زیاد اونجا دیدم ولی از قیمتاش و اینکه مناسبه سر در نیووردم
مامان من یخچال با جارو برقی خرید دو سه روز قبل از عید،، از مغازه های شهرمون قیمت کرد،، سرای ایرانی ن ...
بنظرم خیلی خوبه خب چون حساب کن ۱۰ ماه دیگه میتونی با همون قیمت بخری نه ولی اینجوری درسته سود داره اما جنست رو الان میاری تا ۱۰ یا ۲۰ ماه فرصت داری پرداخت کنی
نه بابا همون قیمت اولیه شم چندیدن میلیون گرونتر بود 😐😐
مبلی که بیرون بع من گفت ۴۰ تومن اونجا ۳۰ تومن میداد اما قسطی ۳۹ حساب کردن خب من ۱۵ ماهه میتونم پرداختش کنم هرچیم سود باشه اقساط داشتن برای همه خیلی خوبه