2777
2789
عنوان

✨🌱کی میاد واسه سلامتی و ظهور امام زمان هرروز صلوات بفرستیم✨🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 64083 بازدید | 20167 پست
اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم                  ...

قبول باشه گلم 💖

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم اَللّهُــمَّ صَّـ ...

قبول باشه عزیزم ✨💖

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=338368146]سلام مهربونم💖❤️ ممنونم عزیزدلم که به یادم بودی،الهی" مولا عج" در دنیا و آخرت مراقب و یاورت باشن

قبول باشه عزیزم 😘 @آآآاناناس    

فدات اجی گلم. برای شفام دعاکن.مشکل پوستی دارم😢

بروی چشم گلم حمد میخونم ان شاءالله شفا پیدا کنی⁦🤲🏻⁩💚

فک کنم من شمارو با کس دیگه اشتباه گرفتم .اون کاربر با شوهرش مشکل داشت و حدود ۹ ماه قهر بود و بچشو ند ...

آها،بله عزیزم اشتباه شده🌹

🪻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🪻 🪻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی ...

قبول باشه گلم 💖

سلام بر منتظران ظهور💛✨

چشمتون روشن به جمال مهدی فاطمه ان شاءالله⁦✨💛

دعای خیر امام زمان (عج)بدرقه زندگیتون💛✨

@هاجربانووووو    

@پرنسس۱۲۳۴    

@مامانمهربونم    

@مامان_بلوط    

@درمسیرخدا    

💛✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨💛

💛اللهم‌صل‌علی‌محمد‌و‌آل‌محمد‌و‌عجل‌فرجهم‌💛

💛✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨💛

سلام بر منتظران ظهور💛✨ چشمتون روشن به جمال مهدی فاطمه ان شاءالله⁦✨💛 دعای خیر امام زمان (عج)بدرقه ...

سلام بانو جان ❇️ 

🌸اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🌸

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌿

🌸اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌸

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌿

🌸اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌸

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
اللهمَّ صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

قبول باشه عزیزم ✨💖

برا شفای بچه هام لطفا دعا کنید 🙏

بروی چشم عزیزم 💚 ۵ حمد میخونم ان شاءالله سالم باشن⁦🤲🏻⁩⁦🤲🏻⁩🌹

10تا صلوات امام زمان پشت وپناه همه

قبول باشه عزیزم ✨💖

ان شاءالله⁦🤲🏻⁩💚

سلام بانو جان ❇️  🌸اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🌸 ...

قبول باشه گلم 💖✨