2777
2789
عنوان

✨🌱کی میاد واسه سلامتی و ظهور امام زمان هرروز صلوات بفرستیم✨🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 64084 بازدید | 20167 پست
من از عمق وجودم خدایم را صدا کردم نمیدانم چه میخواهی ولی امشب... برای تو⁦❤️⁩ برای رفع غمهایت برا ...

ممنونم مهربونم خیلیییی لطف کردی 

انشالله حاجت روا و عاقبت بخیر بشی 

من دیر اومدم ولی انشالله به زودی از ذوق و شادی رسیدن به حاجتت لبخند ب لبت بیاد😍😍😍🙏🏻

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از عمق وجودم خدایم را صدا کردم نمیدانم چه میخواهی ولی امشب... برای تو⁦❤️⁩ برای رفع غمهایت برا ...

سلام مهربونم ممنون که بیادم بودی الهی خیرببینی رزیرسایه امام زمان حاجت رواااشی وعاقبت بخیر 

اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل الفرجهم 

واسه جاری شدن اشک شوقم وبراورده شدن حاجتم لطف کنیدیه صلوات بفرستید

اللهم صل علی محمد وآله محمد وعجل فرجهم 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

سلام خیلی ممنون گلم🥺🌹

برای حاجت رواییتون و سلامتی خودتون و خانوادتون حمد و آیت الکرسی میخونم❤️🌹

اللهم عجل الولیک الفرج❤️🌹🥺

اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚

ممنون دوست خوبم ان شاالله هزار برابرش برای خودت💚♥🌟🌹🌼⭐🌸🌱❤😚🌷

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🖤

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🖤

اللهم عجل لولیک الفرج🖤

السلام علیک یا اباصالح

السلام علیک یا ابا عبدالله

🌿یَا اللَّهُ یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَی دِینِکَ🤲

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

🌼🌿🌹🍀🌼🌿🌹🍀🌼🌿🌹🍀🌼

اللهم عجل لولیک الفرج بحق سیده الزینب سلام الله علیها و اجعلنا من الباکین و المضطرین لغیبت امامنا🤲

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
ممنونم ان شاالله امشب امام زمان پای آرزوهات و امضا کنه  الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ...

ممنونم عزیزدلم 😘

قبول باشه گلم 💚

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
سلام عزیزم  من این روز ها خیلی نی نی سایت نمیام اما شما به یادم هستی ممنونم ازت انشالله که به ...

خواهش میکنم گلم 💖

خیلی ممنونم ازت 💚🤲

الهی حاجت روا بشی عزیزم💚🤲

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
سپاس دوست مهربان الهی که سلامت و عاقبت بخیر باشی🤲❤ براتون حمد خوندم 🌸

ممنونم مهربون💚⁦❤️⁩

فدات بشم مهربون ❤ امضای امام زمان پای همه آرزوهای قشنگت خواهر قشنگم  بیادت هستم جانم  خ ...

سلامت باشی جانم😘😘

یک دنیا ممنونم مریم خانوم گل😍💛✨

خدایا خودت خبرداری ازروح بیمارم گشایشی کن لطفآ لطفا لطفا😭😭

ان شاءالله حاجت روا بشی گلم😘😘😘حال دلت خوب 💛