2777
2789
عنوان

✨🌱کی میاد واسه سلامتی و ظهور امام زمان هرروز صلوات بفرستیم✨🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 64088 بازدید | 20169 پست
سلام ممنونم و همچنین عزیزم  التماس دعای فراوان دارم برای شفام و سلامتیم  اللهم‌صل‌علی‌مح ...

الهی  بلا و مریضی ازت دور باشه خواهر گلم⁦❤️⁩⁦🤲🏻⁩✨

ب نیتت آیت الکرسی و حمد میخونم هدیه ب صاحب الزمان 💚

ان شاءالله همیشه سالم شاد باشی🍀🌠

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
💛🌻💛🌻💛🌻💛🌻💛🌻💛🌻💛🌻 اللهم‌صل‌علی‌محمد‌و‌آل‌محمد‌و‌عجل‌فرجهم‌ اللهم‌صل‌علی‌محمد‌و‌آل‌محمد‌ ...

قبول باشه عزیزم ✨💖

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

💙💫💙💫💙💫💙💫💙💫💙💫💙 اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰ ...

قبول باشه گلم 💖 ✨

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم  اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم  اللهم صل ع ...

قبول باشه گلم 💖✨

سلام عزیزم ۱۵ صلوات  التماس دعا🖤

قبول باشه عزیزم ✨💖

ان شاءالله حاجت روا بشی بحق صاحب الزمان 💚

الهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم 

قبول باشه گلم 💖✨

سلام💛🌻 روزتون منور به نور الهی💛🌻 حال دلتون همیشه خوب💛🌻 @مائده6525221     @ ...

سلام مهربونم💖❤️

اگه سعادت داشته باشم،فردا مشرف میشم حرم امام رضا ع و نایب الزیاره و دعاگوی شما میشم ان شاءالله💚💚💚💚🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻💚💚💚💚🫂🫂🫂🫂🫂

ممنونم عزیزدلم که به یادم بودی،الهی"  مولام امام رضا ع" در دنیا و آخرت مراقب و یاورت باشن💖💖💖💚💚💚💚🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻✨️✨️✨️🫂🫂🫂

🌺🌺الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🌺🌺✨️

✨️✨️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)✨️✨️🤲🏻

✨️یا رب الحسین ع،بحق الحسین ع،اشف صدر الحسین ع،بظهور الحجه🤲🏻🤲🏻🤲🏻💚💚💚✨️

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
سلام💛🌻 روزتون منور به نور الهی💛🌻 حال دلتون همیشه خوب💛🌻 @1379shaba     @1ta ...

سلام گلم ۱۴تا السلام علیک یا مهدی ادرکنی اللهم صل علی محمد وال‌محمد وعجل الفرجهم🤲❤🌹

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
سلام💛🌻 روزتون منور به نور الهی💛🌻 حال دلتون همیشه خوب💛🌻 @hello_o     @1tar ...

سلام گلم ممنونم ۱۴تا مهدی ادرکنی اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم🤲🤲🌹🌼🌸❤

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
الهی  بلا و مریضی ازت دور باشه خواهر گلم⁦❤️⁩⁦🤲🏻⁩✨ ب نیتت آیت الکرسی و حمد میخونم هدیه ب صاحب ...

الهی آمین ممنونم عزیزم 

محتاج دعای خیرتون هستم خواهری🙁🌷

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام مهربونم💖❤️ اگه سعادت داشته باشم،فردا مشرف میشم حرم امام رضا ع و نایب الزیاره و دعاگوی شما ...

سلام عزیزم خوش به سعادتتون 

رفتین حرم التماس دعا دارم برای سلامتی و شفام ممنونم🥺🤲🌷

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام💛🌻 روزتون منور به نور الهی💛🌻 حال دلتون همیشه خوب💛🌻 @اعتصامی     @_د ...

اللهم‌صل‌علی‌محمد‌و‌آل‌محمد‌و‌عجل‌فرجهم‌

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید