2777
2789

از کدوم تصمیمی که گرفتین خوشحالین و از خودتون تشکر میکنین🤌

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتن به رشته ی دلخواهم

وقتی یه ادمی نظراتش با تو یکی نیست و اخلاقتون باهم نمیسازه صرفا "عقده ای و حسود و دشمن شما نیست اون یه شخصیت دیگست.کاربر جدید نیستم کاربری اولم@minalmp بود دومی@pishi_mehrabon باهم دیگه مهربون باشیم♥️

اینکه بلاخره فهمیدم خانواده دانای کل نیستن و بی چون و چرا و بدون فکر تبعیت نکنم از نصیحت هاشون. 

هر خانوم کاربر سایت باید بدونه:۱- اگه متحمل خشونت خانگی،افسردگی شدید و... بود  شماره ی 1480 مشاوره روانشناسی محرمانه« رایگان» میدن پشت خط تلفن. یا اینکه در مراکز دولتی یا مرکز بهداشت بخش زنان که برید مشاوره روانشناسی کاملا امن و محرمانه هست که هزینش ناچیزه درحد ده پونزده تومن حتی رایگانم میدن گاهی 2-اینجا افرادی هستن که ممکنه شمارو مسخره کنن و... شما برید علت روانشناختی مسخره کردن + اختلال شخصیت نارسیس+خشم جابه جا شونده رو گوگل کنید، میبینید که اونها آسیب دیدن و دست کمی از یه جانی روانی چاقو به دست دائم درحال حمله به دیگران ندارن. قبلا میگفتم به اینها اهمیت ندید اما الان میگم، خواهرانه حقیقت تلخ و علت بروز رفتارشونو بگید تا برا درمان اقدام کنن و هم خودشون راحت شن از عذابی که میکشن، هم دیگران در آسایش باشن. ممنون🌹🙏🏼

اینکه کار داشتم و تازه میخواستم بیمه شم ولی شاگرد بیش فعال اومد و اصلا نمیتونستم باهاش کار کنم و وجدانم راضی نشد چیزی یادش ندم . اومدم بیرون و آروم شدم ‌ . جوری که تو خوابم به اون شاگرد می گقتم ترو خدا بشین 🥺😭

حقوقم رفت اما آرامش رو داشتم لااقل

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...