2777
2789
عنوان

به خاطر کدوم تصمیمت از خودت ممنونی✨✨✨✨✨✨✨✨✨

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 36 پست
من خودم قبل بچه دار شدن کارمند بانک بودم اما ‌‌‌‌‌‌‌بعد به دنیا اومدن پسرم دیگه تصمیم گرفتم کار نکنم ...

خداروشکر عزیز دلم  ان شاء الله همیشه خوشبخت و خوشحال باشید

بانک که خیلی خوبه چرا ادامه نمیدید حیفه واقعا 

منم نامزدم معلمه و خودم کنکوری دعا کن برام عزیزم شرایط مالی سخی رو الان داریم تحمل میکنیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم اولش خیلی زجر کشیدم خیلی وابسته بودم خیلی نارات شدم خیلی گریه کردم افسرده شدم الان روزی ه ...

همه قوی شدن ها از یک غم یا درد شروع میشه... انشالله همیشه حالت خوب باشه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی
نه این استثنایی بود . مرکز زیر ۱۴ سال  مربی معلولان بودم

به من چندین باره که پیشنهاد میشه که واس مدارس استثنایی تدریس کنم اما هرچی فکر میکنم میبینم روحیه اش رو ندارم

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی
خداروشکر عزیز دلم  ان شاء الله همیشه خوشبخت و خوشحال باشید بانک که خیلی خوبه چرا ادامه نمیدید ...

ممنون عزیزم همه آرزوهای قشنگت امیدوارم هزار برابر برگرده به خودت

برای کارمم دیگه عزیزم ترجیح دادم کنار بچم باشم،باز تا در آینده چی پیش بیاد

زندگی سختی زیاد داره خیلی زیاد تازه منم اول راهم ولی روزایی که مشغول ساخت خونه بودیم باور کن که روزایی بود که چیزی برای خوردن نداشتیم اما گذشته دیگه

امیدوارم عزیرم روزای خوبی پیش روت باشه بدون همه چیز میگذره بهتره خودتو خیلی درگیر شرایطی که ثابت نیست نکنی

به من چندین باره که پیشنهاد میشه که واس مدارس استثنایی تدریس کنم اما هرچی فکر میکنم میبینم روحیه اش ...

مدرسه بهتره ‌. من پیش دبستانشون بودم 

در کل روحیه قوی ای میخواد و انتظار هر حرکتی ازشون 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
ممنون عزیزم همه آرزوهای قشنگت امیدوارم هزار برابر برگرده به خودت برای کارمم دیگه عزیزم ترجیح دادم ک ...

چقدر خوبی تو عزیزم و حرفات چقدر به دلم نشست 

مرسی از دعای قشنگت خواهری 

عشقت موندگار و دلت شاد و زندگیت پر برکت