2777
2789
عنوان

پسرم نوزادمو اذیت میکنه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 63 پست

تنها چیزی که فکر کنم بدردت میخوره و بلدم اینکه اصصصصصلا حساسش نکن

قلقلک داد هرکاری کرد تا جایی که خطر ناک نباشه بچتو حساس نکن نسبت به نوزاد کینه میگیره اصلا دعواش نکن آروم بزار بغلش کنه بازی کنن 

خدا از هرچه پنداری جدا باشد*خدا هرگز نمی‌خواهد خدا باشد *نمی‌خواهد خدا بازیچه دست شما باشد *که او هرگز نمی‌خواهد چنین آئینه ای وحشت نما باشد/از کودکی دلبسته موسیقی سنتی ام 😇چرا هرچی که شیرینه گناهه؟به دل هرچی که میشینه گناهه؟ 

باید با صبوری و مهربونی بهش یاد بدی زبونش بگیری و جلوی بقیه ازش تعریف کن که حسادت نکنه به نوزاد

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید حس میکنه شما به اون بیشتر توجه میکنید سعی کنید بهش بیشتر برسید

یا اینکه از روی دوست داشتن زیاده ولی چون بچس نمیدونه که داره اذیت میکنه پس باهاش آروم و با بازی بگید چجوری باهاش بازی کنه و بهش محبت کنه

فقط حواستون باشه نباید وقتی داره اینکارو با نوزاد میکنه دعوتش کنید چون اینطوری بهش القا میکنید اون رو بیشتر از خودش دوست دارید برا همین لج میکنه و...

هرکاری میکنه نذار پاهاشو قلقلک بده برای عصبهاش خوب نیست 

یک دقیقه از چشمم میزارم میبینم داره قلقلکش میده پیش من نمیمنه حسودی نمیکنه حس بزرگی داره نسبت به ا ن فقط بچه بچه میکنه

لعنت به پدر مادر مردی که پیشنهاد دوستی میده به خانوما
باز مال تو ۴ سالشه مال من ۲ سال و ۷ ماهش بود ی بار جفت پاهاشو گرفت از رو کریر انداختش پایین

طفلکا😂

خدا از هرچه پنداری جدا باشد*خدا هرگز نمی‌خواهد خدا باشد *نمی‌خواهد خدا بازیچه دست شما باشد *که او هرگز نمی‌خواهد چنین آئینه ای وحشت نما باشد/از کودکی دلبسته موسیقی سنتی ام 😇چرا هرچی که شیرینه گناهه؟به دل هرچی که میشینه گناهه؟ 
شاید حس میکنه شما به اون بیشتر توجه میکنید سعی کنید بهش بیشتر برسید یا اینکه از روی دوست داشتن زیاد ...

حسودی نمیکنه اصلا این کار نمیکنم فقط نسبت به اون حس بزرگی داره

لعنت به پدر مادر مردی که پیشنهاد دوستی میده به خانوما

قیافه نوزاد بعد از بلا هایی که پسرت سرش میاره 😣😖

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   
یک دقیقه از چشمم میزارم میبینم داره قلقلکش میده پیش من نمیمنه حسودی نمیکنه حس بزرگی داره نسبت به ا ن ...

اینطوری که تو تعریف میکنی منم دلم میخوادبیام نوزادتو اذیت کنم😂

یک دقیقه از چشمم میزارم میبینم داره قلقلکش میده پیش من نمیمنه حسودی نمیکنه حس بزرگی داره نسبت به ا ن ...

ببین باید باهاش صحبت کنی بگو تو بزرگی باید از بچه مراقبت کنی بگو دکترا گفتن قلقلک برای بچه های خیلی کوچیک ضرر داره براش توضیح بده و بهش مسئولیت بده مثلا بگو مامام من میرم آشپزخانه از بچه مراقبت کن نگهبانش باش

برا همینه که از تفاوت سنی کم بین بچه هام بدم میاد 

همه اینجوری نیستن من بچه هام ۲ سال فاصله دارن اصصصصلااااا از این کارا نکرد بچه اولم 

ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...