2777
2789
خوش بحالت از اسم کاربری ت مشخصه

اینقدر گریه نکن زیر چشمات گود میفته و زشت میشی

دنیارو به چپت بگیر دخترم

هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون عروساش براش اولویتن عروسایی که اگه  تو بهشون بگه تو خونش بلوا به پا میکنن اونوقت قدر من ارو ...

عزیزم غصه نخور ایشالا یه روز سرش به سنگ بخوره

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
بگو زیاد یا کمه دفعاتش

بستگی داره اخه.بیشتر بغضمو قورت میدم ازونجایی که کسیو برای درددل ندارم که یوقتایی فورانی با گریه میریزه

زیاد نی

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 
عزیزم من خودم شبا و غروبا بیشتر دلم میگیره

من دل گرفتگی نیس

تو برزخم نمیتونمم حرفامو به کسی بگم نمیتونم تصمیم درست بگیرم واسه همین انقد گریم میگیره

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
منم سنم کم بود اینطوری بودم الان ۴۵ سالمه و نود درصد چیزایی که اون زمان منو گریه می انداخت اصلا دیگه ...

خدا کنه منم اینطوری شم الان ۱۹ سالمه از بچگی یه ریز گریه می کردم با اینکه زندگی خوب و راحتی دارم

ما دل نازکیم

ولی بده.من که دیگه معروفم به گریه و زود رنجی

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨