2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خاطر رفتارای خانوادم  به خاطر  تنهاییم بی کسیم  به خاطر مادرم که یادش نیست دختریم ...

عزیزم💔 منم خیلی تنهام تو شهر غریبم مادرمم بین منو خواهرم خواهرمو انتخاب کرده ۶ ماهه باهاش قهرم جایی ندارم برم از تنهایی سردرد میگیرم ، بابامم فوت شده دیگه کسی نیست هوامو داشته باشه ، خیلی دلم شکسته ولی گریه نمیکنم زدم به بی خیالی چون مادر بی عاطفه ارزش گریه کردنم نداره بازم اون یه روز کارش به تو میفته همیشه که جوون و سرحال نیست غصه نخور❤️

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

افسردگی دارم خیلی زیاد روزی دو سه بار 

البته از وقتی ماه رمضونه زیاد گریه نکردم 

مدرک تحصیلی نشون میده که تو تحصیل کرده ای، اما ابدا ثابت نمیکنه که تو یه ادم فهمیده ای! 

بعضیا اصن گریه نمیکنن.شایدم میکنن کسی نمی‌فهمه.

چطور میشه؟من اشکم دم مشکمه.همجا میزنم زیر گریه

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

خوش بحالت من اشکم دم مشکمه

منم سنم کم بود اینطوری بودم الان ۴۵ سالمه و نود درصد چیزایی که اون زمان منو گریه می انداخت اصلا دیگه برام اهمیت نداره. الان دور از جون فامیل نزدیک یا دوستی فوت کنه شاید گریم بگیره.

بستگی داره 

تواین دنیا فقط دونفر میتونن اشکمو دربیارن یکی مامانم یکی عشقم 

هروقت دعوا کنم باهاشون گریه میکنم البته الان که عشقمو ندارم هروقت دلتنگ ش شم 

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
زود رنجن احتمالا من خودمم خیلی زود ناراحت میشم و تنهایی و دل تنگی هجوم میاره طرفم

من خودمم این مدلی ام خیلی زود رنج و حساسم 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤