2777
2789
عنوان

کسی دیده آسیب نخاعی بتونه راه بره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3526 بازدید | 37 پست
سلام وقت بخیر داداش چقد طول کشید حس کز کز از بین رفت

سلام،وقت شما هم بخیر من الانم پای سمت راستم همچنان داره گز گز میکنه بقیه اعضای بدن به مرور زمان که رو به بهبودی میرین گزگزشون بر طرف میشه کلا اسیب نخاع برای هر فردی با فرد دیگه که اسیب میبینه توی همه چیزش متفاوته شاید مال تو همین فردا بهتر بشه یا چند سال طول بکشه معمولا اون اوایل خیلی مهمه سعی کن فشار بیاری به اعضایی که اسیب دیدن تا عملکردشون برگرده هر چی زمان بیشتر میگذره مثل این میمونه که بگی ولش کن از شنبه ایشاالله و اینکه ویتامین بخور تا بدنت کم نیاره

منم مهره سی7 گردنم شکسته و نخاعمو له کرده الان 18روزه عمل کردم پلاتین گذاشتم هیچ اختیاری از خودم ندا ...

من کل بدنم از کار افتاده بود و 4 روز بعد تصادف تونستم یکم دستمو بلند کنم ولی هیچ زوری نداشتم دکتر دستمو میگرفت میگفت فشار بده اصلا نمیتونستم یا پامو یه کم میتونستم بکشم به سمت داخل رفته رفته بهتر شد حدودا دو ماه بعد تصادفم 3نفری بلندم کردن و اولین قدمامو برداشتم پاهام به قدری ضعیف بود که بدنم براش سنگین بود میلرزید و خالی میکرد که اونم با تمرین و تکرار پیاده روی بهتر شد الانم دو سال از تصادف میگذره و سمت راست بدن عملکردی مشکلی ندارم اما گزگز دارم و درد و گرما رو حس نمیکنم سمت چپ هم مشکلات حرکتی هنوزم هست اما از قبلناش خیلی بهتره همه کارامو خودم انجام میدم و حساش کامله عضلات یکم تحلیل رفته  و هنوزم اسپاسم عضلانی و لرزش دارم بی اختیاریم هم هنوز پا برجاست  بازم اگر سوالی باشه در خدمتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ببخشید شما توی تصادف کدوم مهره گردنتون آسیب دید؟

برای شوهر من مهرهی سی هفت گردنش آسیب شدید نخاعی دیده تازه دو روزه بیمارستانم فقط دستاش کار می‌کنه از ناف به پایین هیچ حسی نداره تو رو خدا چکار کنم راهنماییم کنید 

حسین ما وماری 

ای بابا 😔خدا شفا بده همه رو 🤲واقعا این قضیه ناراحت کننده ست آسیب نخاعیش از گردن هست یا کمر؟

برای شوهر من آسیب نخاع گردنی هست فقط دستاشون حرکت وکامل به بالا می‌بره ولی از قسمت ناف به پایین وپاها حرکت ندارن راهنماییم کنید کجا برم چکار کنم😭😭😭😭😜

تورو خدا برای شوهر منم همین اتفاق افتاده چکار کنم راهنماییم کنید

سلام،وقتتون بخیر امیدوارم که شوهر گرامیتون خیلی زود سلامتیشون رو به دست بیارن و راهنمایی که میتونم بکنم اینه که اگر نیاز به عمل هست سریعا عمل بشن خیلی خوبه چون هر چه دیرتر عمل بشن عصب هاشون بیشتر اسیب میبینن و تبعا مشکلاتشونم بیشتر میشن مثل خودم که دیر عمل شدم و عصبام بیشتر اسیب دید 

بعدشم که بدن به زمان و تلاش خود شخص و کمک اطرافیان نیاز داره تا بتونه به حالت سابق برگرده شایدم تغییر کمی ایجاد بشه حتما یه واکر تهیه کنین و با مشورت دکترشون شروع به حرکت کنن هر چه زودتر شروع بشه بهتره عضلات شل و ول نمیشن 

فیزیوتراپی شونو شروع کنن ابدرمانی خیلی خوبه برا من که اینجوری بود مخصوصا برای اسپاسمای عضلانی مثل ارام بخش طبیعی عمل میکنه و تا چند ساعت اسپاسم نداری 

برای یبوست نشدن هم حتما مایعات زیاد مصرف کنن سوپ و آش و... هم هر روز مصرف کنن وگرنه به مشکل میخورن اگر یبوست شدید گرفتن که احتمالشم زیاده که بشن من روغن کرچک میخوردم کمک میکنه 

هزینه های درمانی خیلی زیاده سعی کنین از همین الان تو بهزیستی تشکیل پرونده بدین تا کمی کمک حالتون بشه 

فعلا همینا یاد بودم اگر سوالی داشتین من در خدمتم

سلام،وقتتون بخیر من از ناحیه گردن نخاعم آسیب دیده الان دارم راه میرم ولی شرایط جالبی نیست چون دست و ...

سلام وقت بخیر ببخشید دیر پاسخ دادم. درخواست دوستی‌تون رو هم دریافت نکردم. در مورد فامیلمون ایشون تا زانو حسشون برگشته ولی بعد زانو کاملا بی حس و بی حرکت هست خود زانو هم بی حس هست. ایشون رفتن فکر میکنم سلول بنیادی بود که به نخاعش تزریق کردن ۳ ماه هم رفتن مرکز کار درمانی ولی چند وقتیه فقط فیزیوتراپی انجام میدن و پیشرفتی ندارن 

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
سلام وقت بخیر ببخشید دیر پاسخ دادم. درخواست دوستی‌تون رو هم دریافت نکردم. در مورد فامیلمون ایشون تا ...

سلام،وقت شما هم بخیر ممنون از پاسخ گوییتون

منم یه کارایی کردم  عین فامیلتون و تا حدی بهتر شدم ولی برا درمان کامل حتما باید یه داروی قوی و موثر کشف بشه تا باعث تحریک و ترمیم نخاع بشه تا به روال سابق برگردیم 

سلام،وقت شما هم بخیر ممنون از پاسخ گوییتونمنم یه کارایی کردم عین فامیلتون و تا حدی بهتر شدم ولی برا ...

سلام وقت بخیر،شما کدوم شهری؟ اگر شیراز هستین فیزیوتراپی خوب برا ضایعه نخاعی معرفی میکنید؟ خالم بر اثر تصادف 2ساله که ضایعه نخاعی هست از کمر به پایین حس نداره اما تو پاهاش درد شدید رو حس میکنه پاهاش واکنش نشون میده اما تا الان موفق به راه رفتن نشده

سلام وقت بخیر،شما کدوم شهری؟ اگر شیراز هستین فیزیوتراپی خوب برا ضایعه نخاعی معرفی میکنید؟ خالم بر اث ...

سلام وقت شما هم بخیر ،تهران.متاسفانه تهرانم،منم 2 ساله نخاعم اسیب دیده روند درمانی کنده کلا نخاع باز ترمیمی زیادی نداره مخصوصا اگر ن بالا باشه فیزیوتراپی کمک کننده هست اما شاید اون جوابی که میخواین رو به دست نیارین من خودم هم فیزیوتراپی هم کاردرمانی و ابدرمانی رو با هم میرفتم ولی تا وقتی بدن همکاری نکنه هیچ اتفاقی نمی افته جز درد بیشتر به من گفتن فشار بیار به بدنت تا زودتر خوبشی منم همین کارو کردم دو ماه بعد کمر درد شدید گرفتم و یه مدت نمیتونستم  بخوابم بشین یا راه برم بعد40 روز دردام کمتر شد بازم شروع کردم اما بر حسب توان بدن به نظر من بیش از حد فشار نیارین تا حد توانشون اول فقط سعی کنن خودشونو سرپا نگه دارن وسیله کمکی دارن تا بتونه کمک کنه پاهاشون صاف واسه مثل بریس خیلی کمک میکنه خودتونم از این ور اونورشون بگیرین تا کمتر فشار بیاید تا شاید بتونن قدم بزنن در ضمن ابدرمانی خیلی خوبه برا من که اینجوری بود 

منم مهره سی7 گردنم شکسته و نخاعمو له کرده الان 18روزه عمل کردم پلاتین گذاشتم هیچ اختیاری از خودم ندا ...

چند وقت بعد از عمل دستتون تکون خورد شوهر من قبل از عمل دستش کامل تکون میخورد بعد عمل تکونش قطع شده 

سلام فامیلتون خوب شدن؟ واسه همسرمنم همچین مشکلی پیش اومده

زن بودن واقعاخیلی سخته،،خسته م ازاین همه صبوری وبه جایی نرسیدن....به امیدروزی که زندگیم خوب بشه..خسته م ازاین زندگی وبیهوده زندگی کردن..کاش خداماروهم میدید...چراوقتی دوروزخوشحالم بعدش بایدتاچن روز ناراحتی بکشم...خدایایه کمی خیال راحت میخواممم...من ارزوم بهترشدن زندگیمه وارزوی همسرم مُردن من..خودمم ارزومه ها ولی واسه بچه هام فعلاازاین آرزوم دست کشیدم😄😄😄راستی شدیدابه این جمله که میگه خنده رامعنی سرمستی مدان،انکه میخنددغمش بی انتهاست معتقدم....راستی لطفابادلهای پاکتون واسه بهترشدن زندگیم  دعاکنین
2810