2777
2789

سلام بچه ها 

من‌چون نزدیک چندین سال در مورد عمل بینی تحقیق کردم و ترس داشتم تصمیم گرفتم برای افرادی شبیهه خودم تجربیاتمو به اشتراک بزارم

لطفا اگر کسی تجربه داره حتما نظرات درست بنویسه چون هر کس بخواد عمل کنه

قطعا این نطرات توی تصمیم گیری و روحیه اش تاثیر خواهد داشت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
من گوشتی بودم عمل کردم اصلا تغییر نکرد ، تو این مهمونی ها ی عید هم رفتم هیچکس نفهمید عمل شدم 😔

بینی منم گوشتی هست ، اصلا قوز نداره و نوک بینیم بلند و افتاده نیست ، فقط پهن هست ، مخصوصا وقتی میخندم. پس تاثیر نداره ؟

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

بچه ها من نزدیک هفت هشت سال قصد عمل داشتم ولی از عمل خیلی میترسیدم، تا اینکه امسال تصمیم گرفتم به ترسم غلبه کنم

از سال نود و چهار پیش دکتر نادریان میرفتم ولی موقع تعیین وقت عمل منصرف میشدم

چند سال پیش هم پیش دکتر جیپ حاتمی که یکی از دوستام فوق العاده شده بود

دکتر محمد باقر فتاحی بیمارستان کسری که دوباره چند تا از دوستام نتیجه ی خوبی گرفته بودن

و دکتر میلانی رفتم

ولی دلم همیشه با نادریان بود که پیش اون عمل کنم

امسال که دیگه جسارت داشتم پیش هیچ کس نرفتم

فقط مستقیم مطب نادریان

که بهم وقت عمل دادن

عز یکی از مواردی که از نادریان خوشم اومد این بود که من همراه یکی از دوستام رفته بودم

اون خیلی اصرار به عمل داشت

اما دکتر بهش گفت بینی تو احتیاج نداره

به نظر منم دوستم بینیش نیاز نداشت

و دکتر به راحتی میتونست ازش پول عمل بگیره و عملش کنه ولی اینکارو نکرد

نکن مال منم همین بود هزینه الکی کردم 

فاصله لب و بینی من اندازش مناسبه ، و میترسم برم عمل کنم ، دکتر فاصله لب و بینی رو زیاد کنه ، اون وقت زشت میشم و مجبورم برای اینکه فاصله درست بشه به لبم ژل بزنم. کاش حداقل بینی استخونی داشتیم 😭

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

من فوق العاده از عمل میترسیدم

ماه آذر برام آزمایش نوشتن

من آزمایشات و دادم

دو تا فاکتور خونم بالا بود

ESRو CRP

که بهم گفتن ممکنه موقع آزمایش سرما خورده بودی

یک روز قبل از عمل بابد این دو آزمایش و مجددا تکرار کنی اگر بالا باشه عمل نمیکنن

بخاطر همین من تا روز عمل به کسی نگفتم عمل دارم

از طرفی خیلی خیلی استرس عمل داشتم به طوری مهمن اسفند وقت عمل داشتم

از بهمن تا اسفند افسردکی شدید گرفته بودم

فاصله لب و بینی من اندازش مناسبه ، و میترسم برم عمل کنم ، دکتر فاصله لب و بینی رو زیاد کنه ، اون وقت ...

استخونی ها خیلی تغییر می‌کنند،  اما بدبختی گوشتی ها بعد عمل کلی ورم میکنه ، کورتن می‌زنند،  باز ورم میکنه ، خیلی مراقبت بعدش زیاد ، هیچ تغییری هم نمیکنند، اون پول رو حرج پوستت کن خیلی جذاب‌تر میشه آدم 

استخونی ها خیلی تغییر می‌کنند،  اما بدبختی گوشتی ها بعد عمل کلی ورم میکنه ، کورتن می‌زنند، &nbs ...

چند سال پیش تو ماهواره یه چیزی تبلیغ میکرد برای بینی گوشتی ، نمیدونم تاثیری داره یا نه .؟؟  حالت ویبره بود . 

کاش میشد یه وسیله اختراع کنن برای اونایی که استخوان بینی مشکل نداره ، گوشت و چربی های بینی رو آب کنه ، اونجوری عالی میشد

2810