2777
2789
چندین بار دکتر بردم ازمایش بردم چیزی نداره میگفتن ویروسه زمان بگذره خوب میشه چند روزی بود خوب شده بود باز امروز شروع شده هر چی میدم یه ربع بعد اسهال میکنه، موز و سیب و ماست و کته هم میدم فایده نداره، باز شروع کردم شربت دی سیکلومن میدم خیلی خسته شدم بچه ام طفلی صورتش یه ذره سده،
الهی بمیرم.وایییی خدایا هیچ بچه ای حتی یه سرما خوردگی هم نیاد سراغش ک ادم دیوونه میشه
دخترم،بیش از اینکه تو به وجودم نیاز داشته باشی من به تو نیاز دارم ،به بودنت،بوییدنت،لمس وجودت.عاشقتم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم.اگر واقعا دکتر تشخیص داده که ویروسی نیست کشک رو کمی توی تابه بو بده(بدون روغن)بعد آسیاب کن ویک کوچولو بریز توی دهان بچه تا بخوره.سریع خوب میشه.من برای بچه های خودم همینطور رو می کردم عالی بود.دختر خواهر شوهرم هم به همین دلیل 10 روز توی بیمارستان بستری بود آخر کار همین کشک رو بردم توی بیمارستان بهش دادم سریع خوب شد ومرخصی شد
بیشتر برای دندونه....ببین از عطاری عنبر نسارا بگیر صبح و شب مثل اسپند دود کن زود خوب میشه ...تو خونه دود کن اگه ویروسی ،چیزی باشه ازبین میره ...عزیزم حتما اینکارو بکن ...ضمنا آب هویح هم خیلی خوبه ..ولی اگه دو روز صبح یک بار شب هم یکبار دود کن بچه خوب میشه
سلام پسر من هم نه ماهگی اسهال شدیددددددددد شد هیچ دکتری تشخیص نداد چشه تا بچم آب شد بعد یک ماه تازه فهمیدن به لبنیات گاوی حساسیت داره قطع کردم خوب شد
خداجونم مرسی که هوامو داری...عاشقتم.
2810