2777
2789
عنوان

بچه ها تو سایت چه خبره؟!سرکاریم همه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 126 پست
اره زهرا جون انقد ک اطرافم و تو سایت میبینم و میشنوم ک زنای شوهردار الان وضعشون بدتر از دخترا شده باور میکنم ک یک زنه
خانمایی ک هم شوهر دارن هم دوس پسر و اینو کلاس اجتماعی میدونن...پس بعید نیس تو محیط مجازی ک نه کسی مچ میگیره نه کسی میبینه عقده دل خالی کنن
من و دختری و باباش ...شما همه...[smiley]s/sm80.gif[/smiley] امیدوارم همه فرشته های آسمونی خیلی زود مهمون ناخونده دل همه مادرای بهشتی بشن و خیلی زود هم سفر نه ماهه شون رو طی کنن و با سلامت زمینی بشن تو آغوش مادر و پدرشون....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا کمکش کنه کلا متاسف شدم براش چون این طرز فکر اگه ادامه پیدا کنه....... نمیدانم اخرش چی میشه فقط مشخصه خوب نیست هم به خودش لطمه میزنه هم اطرافیانش.
● عشق تو حالیست که فانی شدنی نیست وصف نتوانش کرد به کس دم زدنی نیست یا موسی بن جعفر علیه السلام ●
بچه ها یکم یه چیزایی بگین بخندیم حوصلم ازی حرفا سررفت
عاشق این جمله ام ♡تجربه را تجربه کردن خطاست!! ♡♡ دردهایت را دورت نچین که دیوار شوند، زیر پایت بچین که پله شوند. هیچ وقت نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت، فردا هم هست… فرداهایتان قشنگ باد. ♡♡الهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم ♡
نمونه اش قضیه موژانه ...بنده خدا نمیدونم چه خصومتی دارن کاربرای تازه وارد میان چپ و راست بارش میکنن...سر موژان هنگ کردم...چرا یهو انقد دشمن پیدا کرد چرا انقد بش توهین میکنن
من و دختری و باباش ...شما همه...[smiley]s/sm80.gif[/smiley] امیدوارم همه فرشته های آسمونی خیلی زود مهمون ناخونده دل همه مادرای بهشتی بشن و خیلی زود هم سفر نه ماهه شون رو طی کنن و با سلامت زمینی بشن تو آغوش مادر و پدرشون....
اینم جوک که یکم بخندی میتی جونم ــــای گـــاد! من خیلی هَـــپی ام!چطوری مای فرند! کلی میست کرده بودم!خدارو تنکس،همه چی اوکیه!! وااای دَدی و مامی رو ببین!وااااوووو تهران چقدر چینج شده! قبلانا این اسکوئر اونور نبود؟آآآآخ آی لااااااو کبابِ ایرووونی با تومیتو! ساری شما به تومیتو چی میگین ؟!. ×اقدس بعد از برگشتن از سفر سه روزه از تایلند!!!
میدونی چرا بغل کردن حس خوبی به آدم میده؟ چون در سمت راست بدن قلب وجود نداره و اونجا خالیه. ولی وقتی کسی رو که دوسش داری و بغلش می کنی قلب اون جای خالی رو پر میکنه و انگار که تو صاحب دو تا قلب شدی....
ﺬﺭ ﻛﺮﺩﻡ ﺍﮔﻪ تا ﺍﺧﺮ ﺍﻣﺴﺎﻝ ﺑﺮﻡ ﺧﻮﻧﻪ ﺑﺨﺖ ! ﭘﺪﺭﺷﻮﻫﺮ ﻭ ﺑﺮﺍﺩﺭﺷﻮﻫﺮﺍﻣﻮ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﻓﺎﻉ ﺍﺯ ﺍﺳﻼﻡ ﻭﻣﺴﻠﻤﯿﻦ ﺑﻔﺮﺳﺘﻢ ﻋﺮﺍﻕ ﺑﺎ ﺩﺍﻋﺶ ﺑﺠﻨﮕﻦ :| ﻣﺎﺩﺭ ﺷﻮﻫﺮﻣﻢ ﺑﻔﺮﺳﺘﻢ ﮐﺮﺑﻼ ﭘﺎﯼ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﺧﻮﺍﻫﺭ ﺷﻮﻫﺮﺍﻣﻢ ﻧﺬﺭ ﺍﻣﺎﻡ ﺭﺿﺎ ﻛﺮﺩﻡ ﺑﺮﻥ ﺗﺎ ﺍﺧﺮ ﻋﻤﺮ ﺧﺎﺩﻡ ﺍﻗﺍ ﺑﺸﻦ خدا خودت قبول کن:| این رستورانا هرچی با کلاس تر میشن غذاشون کمتر میشه . . . . . . . . . . . . . . ما ی بار رفتیم یه رستوران خیلی با کلاس یه نقطه وسط بشقاب بود دورش سس زده بودن o_O یه روز عدد 10 مهمونی میگیره همه عددا رو دعوت میکنه 0,1,2,3,4,5,6,7,9 به جز عدد 8 چون از عدد 8 اصلا خوشش نمی یومد. خلاصه شب مهمونی میرسه و عدد 10 میاد ببینه مهمونا چیزی کم ندارن که یهو چشمش میوفته میبینه عدد 8 داره وسط مهمونا میرقصه. میاد وسط و یکی میخوابونه زیر گوش 8 میگه کی تو رو دعوت کرده؟ مگه من نگفتم تو حق نداری بیای؟ عدد 8 همینطوری که اشک تو چشماش جمع شده بود با بغض عدد 10 رو بغل کرد و گفت: من صفرم دستمال بستم دوره کمرم واستون عربی برقصم...... بیایید زود قضاوت نکنیم . . .
میدونی چرا بغل کردن حس خوبی به آدم میده؟ چون در سمت راست بدن قلب وجود نداره و اونجا خالیه. ولی وقتی کسی رو که دوسش داری و بغلش می کنی قلب اون جای خالی رو پر میکنه و انگار که تو صاحب دو تا قلب شدی....
ختره اومده پست گذاشته" هوراااااااا بالاخره دوس پسر پیدا کردم " حالا این به کنار باباش کامنت زده :وای مبارکه عسیسم بالاخره موفق شدی. داداش بزرگش :آخیش دیگه داشتیم از چس ناله هات خسته می شدیم !! عموش :هروقت مکان خاستی رو من حساب کن !! حالا اون موقع که من دوست دختر داشتم با تلفن کارتی بهم زنگ می زدیم. باباش فهمید با نیسان از روش رد شد قطع نخاع شد. بابای منم با اسید غسلم داد الان پوست ندارم. خواهر شوهرم پیام داده : شام میایم خونتون ..... الکے مثلأ ما صمیمے هستیم .. منم پیام دادم : تشریفـ بیارید ...... الکے مثلأ ما حالمـون از شُما بهـــــم نمیخوره .... فعلا سکوتـــــ کرده فکـــــ کنم طووووووفان تو راهہ :|
ﻳﻪ ﻛﺎﺭﺑﺮﻡ ﻫﺴﺖ ﺣﺎﻻ اﺳﻤﺸﻮ ﻧﻤﻴﮕﻢ ﻭﻟﻲ ﻭاﻗﻌﺎ ﻳﺎ ﻋﻘﺪﻩ ﺩاﺭﻩ ﻳﺎ ﻭاﺳﻪ ﺳﺮﮔﺮﻣﻲ ﺗﺎﭘﻴﻚ ﻣﻴﺰﻧﻪ ﻳﻪ ﻣﺪﺕ ﺗﺎﭘﻴﻚ ﻣﻴﺰﻧﻪ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺷﻮﻫﺮﻡ اﻓﺘﺎﺩﻩ و ﺗﺎﭘﻴﻜﺎﺷﻮ ﺳﺮﻳﺎﻟﻲ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﺑﻌﺪﻡ ﺗﺎﭘﻴﻚ ﻣﻴﺰﻧﻪ ﻳﻜﻲ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺧﻮﺩﻡ اﻓﺘﺎﺩﻩ! اﺯ ﻫﻤﻴﻨﺠﺎ ﻣﻴﮕﻢ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ ﺳﻮﮊﻩ ﻫﺎﺗﻮ ﺗﻨﻮﻉ ﺑﺪﻩ
مامان مرمر اگه اون موزانی باشه که فکنمیکنم ایشون یکم تنده خداروشکر الان تاریخ عضویتم هست شب اول عضویتم دوسه هفته پیش گیرداده بود چجوری الان تازه عضوشدم عضویت منکه خیلی سریع تموم شد مال بقیه قدیما نمیدونم چجور بوده گیر داده بود الکی میگم
عاشق این جمله ام ♡تجربه را تجربه کردن خطاست!! ♡♡ دردهایت را دورت نچین که دیوار شوند، زیر پایت بچین که پله شوند. هیچ وقت نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت، فردا هم هست… فرداهایتان قشنگ باد. ♡♡الهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم ♡
2810