2777
2789
عنوان

بچه ها تو سایت چه خبره؟!سرکاریم همه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 126 پست
مرسی لیلی جون خواهش میکنم دوستان عزیز
میدونی چرا بغل کردن حس خوبی به آدم میده؟ چون در سمت راست بدن قلب وجود نداره و اونجا خالیه. ولی وقتی کسی رو که دوسش داری و بغلش می کنی قلب اون جای خالی رو پر میکنه و انگار که تو صاحب دو تا قلب شدی....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظر من یه زن تعصبیه افراطیه که خود خداهم ازین اخلاقش راضی نیستو خیلی بددهنه و احتمالا سر هیز بازیای شوهرشم خیلی حرص میخوره و از زنای بدحجاب بدش میاد والا حقم داره بعضی از زنا شورشو درمیارن بخدا دیگه به جایی رسیدیم تو دانشگاه اساتیدم سر کلاس تذکر میدن به تیپو ارایش بعضی دانشجوا دختر
عاشق این جمله ام ♡تجربه را تجربه کردن خطاست!! ♡♡ دردهایت را دورت نچین که دیوار شوند، زیر پایت بچین که پله شوند. هیچ وقت نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت، فردا هم هست… فرداهایتان قشنگ باد. ♡♡الهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم ♡
منم با مامان مرمر موافقم..
عاشق این جمله ام ♡تجربه را تجربه کردن خطاست!! ♡♡ دردهایت را دورت نچین که دیوار شوند، زیر پایت بچین که پله شوند. هیچ وقت نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت، فردا هم هست… فرداهایتان قشنگ باد. ♡♡الهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم ♡
مامان مرمر جون اون تاپیک سوال خصوصی اش رو دیدی؟ یه خانم اینقد بی حیا هست که بپرسه اون سوالات رو ؟؟ و ایا اصلا دونستن اون موضوع خصوصی ربطی به ایشون داره؟ وقتی اون تاپیک رو بخونید شک میکنی زن باشه در هر صورت کلا مشخصه مریضه. حال چه زن چه مرد.
● عشق تو حالیست که فانی شدنی نیست وصف نتوانش کرد به کس دم زدنی نیست یا موسی بن جعفر علیه السلام ●
آخه یه جا از رابطه میگه...یه جا از نکیر و منکر
میدونی چرا بغل کردن حس خوبی به آدم میده؟ چون در سمت راست بدن قلب وجود نداره و اونجا خالیه. ولی وقتی کسی رو که دوسش داری و بغلش می کنی قلب اون جای خالی رو پر میکنه و انگار که تو صاحب دو تا قلب شدی....
اینهمه تو این یه هفته تو سایت فحش و فحش کاریه ی دعوا تموم میشه ی دعوای دیگه خانما از نهایت ادب استفاده میکنن...خفه شو زر نزن گه بخور لاشی .... ولی چون همه شناخته شدن کسی نمیگه مرده پس هر کی بد دهنه لزوما مرد نیس ...
من و دختری و باباش ...شما همه...[smiley]s/sm80.gif[/smiley] امیدوارم همه فرشته های آسمونی خیلی زود مهمون ناخونده دل همه مادرای بهشتی بشن و خیلی زود هم سفر نه ماهه شون رو طی کنن و با سلامت زمینی بشن تو آغوش مادر و پدرشون....
خوب بگه جواب ابلهان خاموشی است جرئت داره فحش بده ببینم کجای اسلام بهش گفته به کسی فحش داد؟؟ بیاد حرف بزنه تا جواب بگیره بفهمه اسلام چی هست بعد دهنش رو باز کنه اسلام هر چی میکشه از همچین ادم های افراط گر هست اسم اسلام هم میاره مثلا توجیه کنه کارش نمیدانم اعتکاف رفته چی یاد گرفته خخ البته اگر راست گفته باشه خدا عالمه..
● عشق تو حالیست که فانی شدنی نیست وصف نتوانش کرد به کس دم زدنی نیست یا موسی بن جعفر علیه السلام ●
میدانم مامان مرمر جون درست میگی ربطی به تاریخ عضویت نداره درسته خانم ها هم فحش میدن اما یه دفعه کسی بخواد سوال خصوصی بپرسه حال چه زن چه مرد یاد مریض روانی ادم می افته به این جهت مشکوکه در هر صورت خدا کمکش کنه و حالش خوب بشه حال چه مرد چه زن..
2810