یسنا241 مدیر عضویت: 1390/02/04 تعداد پست: 14482 عنوان میشه نظرتون درباره اسم (امیر) بگین | مشاهده متن کامل بحث + 3162 بازدید | 24 پست من قراربىداسمشو امید یاکیان یا سبحان بزارم اماتولد امام علی بدنیاامدامیرتنهاکزاشتم شوهرم امیر حسین دوست داشت الان ناراحتم ازاسمش خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم 1394/03/28 | 21:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8823 امیر قشنگه 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
رویای_زندگی6 عضویت: 1391/07/26 تعداد پست: 5661 اسم خیلی قشنگیه اگه این بچه ی من پسر بود میخواستیم اسمشو بزاریم امیر دنیای من محمدرضا و محدثه
ماریا_مامان_روژان عضویت: 1388/09/23 تعداد پست: 1321 انشالله سالم باشه و سایتون بالا سرش باشه اسمش هم خیلیییی قشنگه
لنا26845 عضویت: 1390/11/03 تعداد پست: 3717 خیلی قشنگه امیر اسمیه که ترکیباتش هم قشنگه گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
گلبرگ... عضویت: 1394/04/03 تعداد پست: 36160 امیر خیلی قشنگهههه دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...