2777
2789
عنوان

انقد گریه کردم بابام بخاطر قدم خیلی اذیتم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 51 پست
نه ربطی نداره من ۱۴ سالگی پریود شدم چه ربطی داره چون دلش میخواسته باید اینطوری کنه ؟ میدونه من ناراح ...

عزیزم شما یه دکتر برو باور کن یه کمکی میشه برات .من همکار سابقم برادرش همین مشکلو داشت زیر نظر متخصص بود الان دیگه ارتباط نداریم ولی حتما اثر داشته میرفته سنشم شبیه شما بود

اما بابا....عزیزم شما با هم مشکل ارتباطی و کلامی دارین .مشکل سر قدتون نیست

ببین موضوع اصلی چییه اونو حل کنین اون از چیزی بدش میاد کم میاره بعد برای جبران به قدتون گیر میده .

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما یه دکتر برو باور کن یه کمکی میشه برات .من همکار سابقم برادرش همین مشکلو داشت زیر نظر متخصص ...

اون پسر بوده . نه ولش کن دیگه روزی ۲ ۳ ساعت گریه میکنم سبک میشم کاری ازم برنمیاد 

ولا با این حرفا بیشتر خودمو مسخره میکنم 

این فکر از سرت بنداز بیرون سرت همیشه بالا باشه خواهر شوهر و خواهرم هم قد تو هستند خواهرم خدارو شکر ادم موفقیه خواهر شوهرمم همینجور ادم باید قلب و مغز و کردارش بزرگ باشه مایه افتخار   قد مهم نیست حالا تو ۲ متر قد داشته باشی با دو متر زبون چ فایده ای

اون پسر بوده . نه ولش کن دیگه روزی ۲ ۳ ساعت گریه میکنم سبک میشم کاری ازم برنمیاد 

عزیزم گریه رو بزار کنار .چشمات ضعیف خواهند به مرور.

اونقد تو درس و تحصیل و...موفق شو بزار حسرت حتی با احترام حرف زدن بدلشون بمونه

شما به جای اینکه جبران کنین مشکل خودتو البته بخدا من مشکلی نمیبینم .در عوض با گریه و افسردگی دوباره به خودت ضربه میزنی.ضربه اولم برای تحملش فقط موفقیت کسب کن بزار پپشیمون بشن بعدش دیگه بهت افتخار میکنن

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
عزیزم گریه رو بزار کنار .چشمات ضعیف خواهند به مرور. اونقد تو درس و تحصیل و...موفق شو بزار حسرت حتی ...

اگه تو هر بار که رد میشی یکی بهت بگه کوتوله قد کوتاه توپ گرد اونم نه به شوخی جلو بقیه دختر خاله پسر دایی پسر خاله مسخرت کنن واقعا روحیه برات میمونه؟

اگه تو هر بار که رد میشی یکی بهت بگه کوتوله قد کوتاه توپ گرد اونم نه به شوخی جلو بقیه دختر خاله پسر ...

من سنم از تو بیشتر بمن چیزای دیگه گفتن .به کتف چپمم نگرفتم .تو تحصیل موفق بودم و شدم و الان خودشون بهم افتخار میکنن .من بازیو به نفع خودم تموم کردم نه که تسلیم شم .