2777
2789
عنوان

انقد گریه کردم بابام بخاطر قدم خیلی اذیتم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قدتون چنده سنتون چقدره واینکه بابا خودش خیلی بلنده که به شما ایراد میگیره

۱۵۵ ام . ۱۸ سالمه . متوسطه ولی خانوادش همه بلندن من به مادرم رفتم میدونی چی اذیتم میکنه اینکه میدونه من بخاطر کوتاه قد بودنم ۳ سال افسردگی شدید داشتم طوریه از مدرسه میومدم بعد درس پتو میزاشتم سر خودم با اهنگ فقط گریه میکردم تا خوابم می‌برد چون همش میگفتن 

۱۵۵ ام . ۱۸ سالمه . متوسطه ولی خانوادش همه بلندن من به مادرم رفتم میدونی چی اذیتم میکنه اینکه میدونه ...

منم 155ام بیخیال 

خانوم هستی و میتونی کفش پاشنه بلند بپوشی 

کتونی لج دار 

دختر خالم قدش 149و خیلی موفقه و یه ازدواج توپ کرده سنشم الان 22

خیلی داری خودتو اذیت میکنی اگه اقا بودی حق میدادم 

مردا همه دنبال زنای ریز ترن تا قد بلند تر 

اعتماد به نفستو ببر بالا وگرنه دو فردای دیگه نه میتونی از واج کنی نه تو اجتماع بری 

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  
۱۵۵ ام . ۱۸ سالمه . متوسطه ولی خانوادش همه بلندن من به مادرم رفتم میدونی چی اذیتم میکنه اینکه میدونه ...

عزیزم فکر میکنم پزشک غدد برین راهنمایی کنن

بارفیکس بخر نصب کن حرکات کششی انجام بده

حتما شیر و منابع کلسیم مصرف کن 

والیبالم اگه دوست داشتی حتی بیرون برو باشگاه

هنوزم جا داری 

ولی من حسم میگه زود به بلوغ رسیدی که رشدت کند شده 

در مورد بابا هم احتمالا خودشم ناراحته میخواسته قدت بلندتر باشه اما نمیدونه نباید سرکوفت بزنه

به مامان بگو به پدرتون بگن که این بحثو تموم کنن واسه همیشه

خودتونم پیگیر درمان باشین و تمرینات.

تازه اینم بگم اگه قیافت اوکی باشه قدت خیلی به چشم نمیاد .دخترای ریز و فنچی خیلیم ناز میشن🥰🥰

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
اره شوخی که باعث شده من دقیق ۲ ساعت انقد گریه کنم ناراحت بشم که چشام باز نشه اگه ببینی دلت برام میسو ...

اخه چطور دلش مییاد  هر کی ی جوری هست خدارو شکر که سالم هستی  الان خیلیا قد کوتاهند مثلا من خودم قدم ۱۷۰ تا خواهرم ۱۶۰  رو مسخره بازی خواهرم میگه کارهایی که قد من کوتاهه بسپارید به زهره  یا من میگم زهرا میتونه این کارو کنه دیگه قدش میرسه 

منم 155ام بیخیال  خانوم هستی و میتونی کفش پاشنه بلند بپوشی  کتونی لج دار  دختر خال ...

بخدا فکر کنم اشکایی که من از بچگی بخاطر قد ریختم به اندازه اقیانوس آرام بوده انقد اذیتم میکنن به روم میارن اونبار خواهرم جلوی دختر داییم و دختر خالم باهاش بحثم شد سریع گفت کوتوله نیم وجبی اب شدم 

عزیزم خدارو شکر که کفش پاشنه بلند هست من خودم پاهام پرانتزی بود همییشه خجالت میکشیدم پاهام بد فرم بود  این گریه داره ن کوتاهی قد ... بعد ۲۹ سال تازه عمل کردم هر دو پارو حس شیرین صاف شدن پا رو چشیدم  تو بانده ها ولی کلی ذوق میکنم

عزیزم فکر میکنم پزشک غدد برین راهنمایی کنن بارفیکس بخر نصب کن حرکات کششی انجام بده حتما شیر و مناب ...

نه ربطی نداره من ۱۴ سالگی پریود شدم چه ربطی داره چون دلش میخواسته باید اینطوری کنه ؟ میدونه من ناراحت میشم گیر میده به همین موضوع بحثمون بشه سریع میگه کوتوله ... ۱۸ سالمه دیگه دکتر چی 

عزیزم خدارو شکر که کفش پاشنه بلند هست من خودم پاهام پرانتزی بود همییشه خجالت میکشیدم پاهام بد فرم بو ...

والا باز خوبه تو درستش کردی درکم نمیکنی اینکه کاری باهات کردن خجالت بکشی بری جایی یا مهمانی از خودت خجالت بکشی  بلند بشی این درد داره

بیخیال خیلیم  خوبه قدت 

من تو سن رشدم میخوام قدم بلندتر شه حتی نمیزارن برم باشگاه و مشکل اینجاست از نظر بقبه خیلی روشنفکرم هستن

منم داداشم خیلی تخریبم میکنه حتی همشون اما فک میکنن که ناراحت نمیشم🙂

والا باز خوبه تو درستش کردی درکم نمیکنی اینکه کاری باهات کردن خجالت بکشی بری جایی یا مهمانی از خودت ...

چون از خودت دفاع نکردی اصلا نباید میذاشتی این حرفا رو بزنند مثلا  تو هم باید بهشون میگفتی  دراز  من قدم خوبه شما زیادی کش اوردی