2777
2789
عنوان

جلوگیری از سندروم.دان

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 48 پست
یادمه چند روز پیش یه خانمی تشخیص قطعی داون داده بودن برای داون مجوز سقط هم گرفته بود انقدر اینجا تو ...

چقدر گناهه این کار که یک بچه سندرومی رو دنیا بیارم واقعا مظلومن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش قبلش ازمایش ژنتیک رفته بودی

نشد دیگ پسرمم سالم بود یکم بیخیال شدم الان باز ترسش افتاده تو جونم

البته تو سونوخا سه بعدی ده بار بیشتر انگشتای دست پا پسرم میشمردم ولی بازم دغه دغه داشتم

من ماه پیش پسرم با بیماری های زیادی به دنیا اومد و بعد ۹ روز فوت شد با شوهرم فامیلم توی غربالگری هام ...

قبل بارداری اسید فولیک مصرف کردین؟

خدا بهتون صبر بده عزیزم حق داری خیلی سخته این مصیبت۹ماه تو شکم باشه ..

نشد دیگ پسرمم سالم بود یکم بیخیال شدم الان باز ترسش افتاده تو جونم البته تو سونوخا سه بعدی ده بار ب ...

حتما سونوی اصلی رو که نمیدونم اسم چیه رو برو اینا حذفش کردن ولی تو اصرار کن بگو میخوام برم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
خانما به نظرتون اگر کسی یه بچه سالم داشته باشه بچه دومش با نقص های شدید به دنیا بیاد بچه سومش سالم م ...

آره میشه مثلا بیماری هموفیلی ،سندروم داون 

پسر کروموزوم x رو از مادر میگیره 

مثلا ممکنه مادر بیمار باشه دختر سالم ولی ناقله ولی پسر بیمار 

یا مادر ناقل پسرش میتونه بیمار باشه 

قبل بارداری اسید فولیک مصرف کردین؟ خدا بهتون صبر بده عزیزم حق داری خیلی سخته این مصیبت۹ماه تو شکم ب ...

نه عزیزم من خدا خواسته باردار شدم فقط ۳ ماه اول بارداری خوردم 

ببین عزیزم استرس به خودت نده ولی توروخدا ساده نگذر امینو یا سی وی اس انجام بده دلتو به غربالگری ها خوش نکن همش الکیه من پسرم که به دنیا اومد دکتر و پرستارا سرزنشم میکردن که چرا با وجود فامیلی ازمایش ژنتیک ندادم 

آره میشه مثلا بیماری هموفیلی ،سندروم داون  پسر کروموزوم x رو از مادر میگیره  مثلا ممکنه ...

عزیزم من سر در نمیارم یعنی مثلا من توی ژنم هست بعد حالا که دخترم سالم درامده ولی ناقله یعنی یه زمانی دخترم بخواد بچه دار بشه بچش مشکل دار میشه ؟؟ 

عزیزم من سر در نمیارم یعنی مثلا من توی ژنم هست بعد حالا که دخترم سالم درامده ولی ناقله یعنی یه زمانی ...

بستگی به اینکه شوهر خودتون و دخترتون سالم یا بیمار باشه داره 

اگه شما ناقل باشین شوهرتون سالم 

دختری که به دنیا بیارین سالمه ،شاید ناقل باشه ولی درمورد پسر ممکنه بیمار باشه 

زیر ۲۵سال مادر بارور تقریبا ۰هستشولی با مرور زمان بیشتر میشه احتمال.هر چه زودتر اقدام کنید بهتره

نه اینطو ر نیست من توی مطب دکتر و حتی توی نی نی سایت کاربر مادر آلا بود فک کنم بیست ساله بودن

19، 29، 16

دقیق نمیدونم ولی اگ به احادیث توجه کنیم کمک کنندس اول و وسط،و اخر ماه اقدام نباشه زمانایی ک منع شده نباشه قمردرعقرب نباشه موقع نزدیکی یسری چیزا باید رعایت شه تو کتاب ریحانه بهشتی اولش نوشته شده..

بنظرم تمام معلولیت ها و بیماری های نوزاد بارعایت این نکته ها قابل پیشگیریه

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚
خب سلفری و آمنیو رو میگن اگ غربالگری مشکوک باشه میفرستن

بنظرم باید حداقل اونایی که تو خانواده داشتن یا سنشون موقع بارداری بالا هست یه کمک هزینه بدن بهشون اجبارا آز سلفری یا آمینوسنتز بدن

خدایا مرسی