2777
2789
عنوان

اقدامی های زمستان ۱۴۰۱ ببعد😬

| مشاهده متن کامل بحث + 94159 بازدید | 9344 پست
وااای عزیزم .....خدارو هزار بار شکر...خیلی خوشحالم کردی😭😭😭بغضی شدم ...الحمدلله .برای همه تو این د ...

مرسی عزیز دلی❤️ چشم حتمااا محتاجم به دعا...انشاا..همه با خبرای خوب بیان.سلامتی باشه و شادی...ممنونم عشقممم بهترینها سهم دل مهربونت.اول خدا بعد دعاهای شما

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت🙏فصل بهار منم زیبااا شد😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خوبین 

شکر خدا آوین منم  دیروز دنیا اومد😍

ولی شیر ندارم و دخترمم زردیش بالاست🥹

برام دعا کنین شیرم‌بیاد☹️

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
سلام دوستان خوبین شکر خدا آوین منم دیروز دنیا اومد😍ولی شیر ندارم و دخترمم زردیش بالاست🥹برام دعا ک ...

ااای جااانم😍به سلامتی چشم و دلت روشن.قدمش پربرکت.مبارک باشهههه الهییی جوجه کوچولو سالم تندرست باشه....برای شیردهی رازیانه خیلی میگن خوبه

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت🙏فصل بهار منم زیبااا شد😍
ااای جااانم😍به سلامتی چشم و دلت روشن.قدمش پربرکت.مبارک باشهههه الهییی جوجه کوچولو سالم تندرست باشه. ...

ممنونم عزیزززم😍😍

سلامت باشی

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
عزیزززم چشمت روشن. خدا خفظشکنه. برات

ممنونم مهربونم سلامت باشی 

من دیروز هر کار کردم نمیتونستم جواب بدم یا پیام بزارم

اره عزیزم سایت خراب بوده  خودمم میخواستم ب یکی پیام بدم نشد

انشالله ب زودی قسمت خودت

منم نمی‌دونم چرا اینقدر کارام میپیچه بهم.

ماه پیش که مسافرت بودم نتونستم برم عکس رنگی؛این ماه هم به شوهرم گفتم نوبت بگیره اینترنتی تازه میگه کد رهگیری نسخه میخواد .

هیچی منم آواره شدم برم دکتر برام نسخه بنویسه . رفتم مرکز بهداشت دکتره گفت برو مر کز ناباروری از اول شروع کن  اونجا متخصص زنان هم داره خودشون برات مینویسند .  

رفتم مرکز ناباروری ...خلاصه دردسرتون ندم گفت با شوهرت بیا پرونده تشکیل بده .