2777
2789
عنوان

اقدامی های زمستان ۱۴۰۱ ببعد😬

| مشاهده متن کامل بحث + 94179 بازدید | 9345 پست

از الناز خبری نیست همچنان 

حتی نفهمیدیم بچه اش دختر با پسر😁

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همش حالتای بارداری داشتم .خیلی امیدوار بودم .حتی فکر میکردم همون اول بگیره .دکتر بهم گفت برم عکس ...

سلام توکل بخدا عکس بگیر شاید لوله هات بسته است، انشاالله بعد عکس سریع باردار بشی

چشم ما روز قیامت به پر قنداقه است
فدات بشم. عزیزم. هر چی صلاح خدا باشه

🌸🌸🌸🌸🌸

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
سلاممنم از زمستان 401 ام .آزمایش و سونو پیش از بارداری دادم و از خرداد 402 در حال اقدامم نمیدو ...

ای جانم.نگران نباش.هر چی خدا بخواد.منم دکتر پارسال گفت بهم عکس رنگی بگیرم.هنوز ک نرفتم😂احتمالا این ماه میرم.من چی بگم ک اوایل ازدواج حامله شدم و بچمو سقط کردم.چون نمیخواستم.😉حالا هم اقدام و نمیشه....زیاد سخت نگیر...هر وقت خدا بخواد میشه.نشد هم باید به حکمتش دل بسپاریم

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت🙏فصل بهار منم زیبااا شد😍

من چون اوایل ازدواج سریع و ناخواسته باردار شدم...فک میکردم اینجوریه...بعدشم کلی جلوگیری...الان تو این یکسال فهمیدم از این خبرا نیست همیشه ک سریع بگیره و باردار بشی😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبم ممنون عزیزم فدای تو

سلام خاطره جون خوبی عزیزم.فک کنم من و شما ماهایا موندیم.درسته؟ پرتونور ماهم ک رفت...چون احساس کرد یکم دور باشه از این فضا بهتره.

.چکار کردین شما؟ عکس رنگی رفتی؟ من میخوام این ماه برم.چقد دنگ و فنگ داره.زنگ زدم بیمارستان.میگه حتما باید نامه عدم عفونت و بارداری داشته باشین.از دکترتون.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبم ممنون عزیزم فدای تو

خاطره جون ماهایا جون و اوناییکه تو اقدامین.بیاین ب سایت مرتب سر بزنین از حال هم باخبر بشیم.کارایی ک دکترمون میگن بهم بگیم...حتی پریود میشیم بگیم...چه اشکالی داره؟!ولی اینجوری از راهنمایی های هم استفاده میکنیم..

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خاطره جون ماهایا جون و اوناییکه تو اقدامین.بیاین ب سایت مرتب سر بزنین از حال هم باخبر بشیم.کارایی ک ...

من فقط باید پریامو بگم😂دکتر که نمیرم 😔الانم.  رنز اول پری هست.  حال داغون دارم.   یعنی پری شدم هنوز بعد سه سال. انکار اب داغ ریختن روم. چرا عادی نمیشه برامون.   اولش اینجور میشم بعد میگم.  قسمتم نبوده و شاید دیگه نیست  حتما عکس رنگی بگیر.  خیلیا بعد عکس رنگی. باردار شدن

من فقط باید پریامو بگم😂دکتر که نمیرم 😔الانم. رنز اول پری هست. حال داغون دارم. یعنی پری شدم هنو ...

منم پری شدم😂روز سوم هستم...اره میرم عکس رنگی...نامه عدم عفونت میخوان.چ طوریه؟ دکترم باید سونو واژینال کنه؟ مثل پاپ اسمیر؟؟؟ چ بده اگ اینجوری باشه خیلی بدم میاد😬

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم پری شدم😂روز سوم هستم...اره میرم عکس رنگی...نامه عدم عفونت میخوان.چ طوریه؟ دکترم باید سونو واژین ...

نمیدونم این دیگه چیه.   به دکترت بگو خودش میدونه چیکار کنه. تا پری هستی برو. تا. انجام بده. چون عکس رنگی   تا ۳ روز بعد پاکی میشه گرفت

نمیدونم این دیگه چیه. به دکترت بگو خودش میدونه چیکار کنه. تا پری هستی برو. تا. انجام بده. چون عکس ...

آخه باید پریودم تموم بشه ک بتونم برم دکتر معاینه کنه نامه عدم عفونت بده...

1
5
10
15
20
25
30
35
40