نمیدونم چرا تاپیک اقدامیای دی ماه قفل شد و ترکید😐🙃
لطفا گزارش نزنید😉
خوشکل خانومای اقدامی خودتون رو مفید مختصر با جزئیات😬 معرفی کنید
ان شالله ک همگی مامان خانمای ۱۴۰۲ بشیم ب زودی😍🤩
توکل بر خدا
دلم بلندترین نقطه از زمین را می خواهد! جایی که به تو نزدیکتر باشم و هوایی را نفس بکشم که تو حوالی آن هستی ! می دانم از رگ گردن به من نزدیک تری! ولی قلب بی قرارم دست و دلش می لرزد ! کاش ابری بودم زیر دستانت یا هوایی بودم در پهنای آسمانت ! خدای من حواست به من باشد ! من ب سبک خودم نزدیک شدن به تو را میخواهم ! ❤️
بچه ها واس سونو ۸هفته ک برای شنیدن صدای قلب جنین میریم باید مایعات بخوریم مثانه پر باشه؟ یا رانی آبم ...
اره برای سونو قلب باید مثانه پر بشه چون هنوز کوچیکه ولی برای سونوهای بعدی نیاز نیست و همین شیرین خوردن کافیه دیگه که تکون بخوره وخواب نباشه هرچی خودت دلت خواست رانی، بستنی، حتی نوشابه اممیخورن
من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍 💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓 ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝 دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
سلام دوستان خوبین شکر خدا آوین منم دیروز دنیا اومد😍ولی شیر ندارم و دخترمم زردیش بالاست🥹برام دعا ک ...
سلام عزیزم ....الحمدلله ان شاء الله که قدمش پر از خیر و برکت باشه ...عزیزم سینه تو بزار دهنش بزار مک بزنه ...تا شیرین راه بیوفته ...چند روز طول میکشه ...زردی رو همه بچه ها دارن اصلا نگران نباش. شیرخشک با کاپ شیردهی بده که به شیشه عادت نکنه ....مارک اپتامیل پرونوترا خوبه شبکه و یبوست نمیاره...تند تند شیر بده تا دفعش زیاد شه
و خدایی که بشدت کافیست....خداجونم خودت گره ازمشکل همه بنده هات باز کن و دلشونو شاد کن. ای مهربان ترین مهربان ها.
کلسیم باید بخوری مکملاتو شروع کنی دردت کم میشه ...شیرموز ماست کره عسل بخور خوبه کشک هم خیلی خوبه
مرسی ممول جان.شماهم شیاف استفاده کردین یا قرص دوفامد؟ امروز رفتم دکتر گفت از هفته های خطر گذشته ولی شیاف بذار تا غربالگری اولت.بعد من گفتم سختمه قرص دوفاستون نوشت ک دوفامد گیرمون اومد.حتما باید بخورم؟؟؟غربالگری اول هفته چندم میشه رفت؟