2777
2789

من ی ساله عروسی کردم اولین باره قرارع بریم سفر

اونم چون ابجیم مسابقه داره قراره ما ببریم هم سفر بشه برامون چون ماه عسل اینا هم نرفتیم ابجیم ۱۲ سالشه 

بعد همسرم گف اگه میخای برم باید مامانم هم ببرم وگرنه نمیرم😒

اولین بار میخاستم بدون مامانش سفر بریم میگه ناراحت میشه😐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو وقتی باخانواده من میریم خانواده تونباشن هروقت باخانواده تومیریم خانواده خودمو نمیبریم هرچیزی جای خود

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بنڟرم مادرش پرش کرده گفته اون چرا ابجیشو میاره توام منو ببر

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

با احترام به همه ی مادرا ..اما کاش حریم شخصی و خصوصی بعد ازدواج برای آقایون تفهیم بشه ..اینکه من دوستدارم با همسرم تنها برم مسافرت به معنی این نیست که مادر همسرم دوست ندارم ...می‌خوام تنها باشیم ..و اینکه من بشدت این مورد تجربه کردم خیلی کار بدیه ..ما یک مسافرت رفتیم اتفاقا به مادر همسرم تعارف کردیم خودش گفت نمیام و رسوندیمش خونه دخترش ولی باورتون نمیشه کل سفر خواهرهمسرم همش تماس گرفت گفت چرا مامان نیومده مامان همش دلش اونجاست ..بعد که ما از سفر برگشتیم تو همون فاصله همون دخترش رفت بود سفر دقیقا همون شهر ی که مارفتیم اما مامانش نبرده بود فقط میخواست سفر به ما کوفت کنه