من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من استفاده کردم واقعا راضیم یعنی از شر همه کتابهای مسخره و دی وی دی های مسخره تر راحتم کرده مبحثا رو تو یکی دو ساعت آنقدر خوب یاد میده باورت نمیشه همون کتابی هستش که ازش متنفره بودی .خیالتون راحت موسسه واقعا کار درستیه .منابعشون پیگیریهاشون فیلماشون جوابگویی همه چیز عالی بود .پیشنهاد میکنم برای شما هم ثبت نام کنید
چرا اخه دروغ ميگيد ؟ واقعا چرا ؟ چجورى دلتون مياد كسى كه با سختى پول جور كرده بياد بده به اين كلاهبردار ها كه فيلم و فلش ناقص ميفرستن و بعدم روت قطع ميكنن بابا از خدا بترسيد اين اقا كه همه جا از اين موسسه تعريف ميكنه و چندتا اكانت ديگه همشون دروغ ميگن اصلا شما توى گوگل سرچ كن سايت داغونشون رو ببين استباه كردم پولمو ريختم دور ، نكنيد هر كس شك داره دارم دروغ ميگم حاضرم ثابت كنم كه كلاهبردارن و فيلم ناقص فرستادن