2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام 

من استفاده کردم واقعا راضیم یعنی از شر همه کتابهای مسخره و دی وی دی های مسخره تر راحتم کرده مبحثا رو تو یکی دو ساعت آنقدر خوب یاد میده باورت نمیشه همون کتابی هستش که ازش متنفره بودی .خیالتون راحت موسسه واقعا کار درستیه .منابعشون پیگیریهاشون فیلماشون جوابگویی همه چیز عالی بود .پیشنهاد میکنم برای شما هم ثبت نام کنید 

میگن شما استفاده کردین ؟؟

استفاده نکردم من 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
هزینش چقدر بود تک درس هم دارن 

حدود ۴ تومن تک درس هم دارن

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
سلام  من استفاده کردم واقعا راضیم یعنی از شر همه کتابهای مسخره و دی وی دی های مسخره تر راحتم ک ...

کی استفاده کردی؟ الان چی میخونی؟ 

سلام  من استفاده کردم واقعا راضیم یعنی از شر همه کتابهای مسخره و دی وی دی های مسخره تر راحتم ک ...

ب نظرتون از الان تا برج ۴ با این موسسه میشه رشته ی خوبی قبول شد 

چرا اخه دروغ ميگيد ؟ واقعا چرا ؟ چجورى دلتون مياد كسى كه با سختى پول جور كرده بياد بده به اين كلاهبردار ها كه فيلم و فلش ناقص ميفرستن و بعدم روت قطع ميكنن بابا از خدا بترسيد اين اقا كه همه جا از اين موسسه تعريف ميكنه و چندتا اكانت ديگه همشون دروغ ميگن اصلا شما توى گوگل سرچ كن سايت داغونشون رو ببين استباه كردم پولمو ريختم دور ، نكنيد هر كس شك داره دارم دروغ ميگم حاضرم ثابت كنم كه كلاهبردارن و فيلم ناقص فرستادن