کلا سالی یکبار به ما و بچه هامون کادو میده. کلا خانواده شوهرم هیچکدوم نه تولد بچه هامونو تبریک میگن نه خودمون. مگه جشن بگیری و دعوت کنی. نه سالگرد ازدواج نه هیچی...
حالا پدر شوهرم عید که میشه میاد مثلا کادو بده به عروسها مثلا پارسال نفری ۲۰۰ تومن داد به دختراش ۷۰۰ تومن. دختراش هم جلوی روی ما پاکت رو باز میکنن که وای بابا چرا انقدر زیاد میدی؟ پدرشوهرمم میگه قابل شما رو نداره چیزی نمیدن که به این پولها...
زیاد حساس شدی طبیعیه ولی کاش عیدی دختراشو دور از چشم شما بده
منم توقع ندارم از هیچکی که بهم عیدی بده ولی آخه جلو بقیه زشته اینکار... دختر جاریم ۱۳ سالشه پارسال قشنگ داشت نگاه میکرد و حتی با وجود بچگیش گفت بابا جون چقدر عمه ها رو دوست داره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پدر شوهر من ک ب دختراش فقط میده😂عروس اصلا نمیده میخام نده چندر غازش ب چ دردی میخوره انتظار ندارم
دقیقا ما هم نمیده البته ۸ تا جاری هستیم توقعی نیست
من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره