2777
2789
عنوان

واییییی خدا عقل اینو 🤣+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 54 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی (اصیلممممممم) واقعا این افتخار داره اخه چلغوز 

حالا نیوفته از طبقه بالا😂

ولی عکسش بیشتر به طبقه پایین میخوره🤏🏻🤣

تیکر تولد خودمه🌹🦋 اگه امضامو داری میبینی یه صلوات بفرست به آرزوهام برسم خوندی بگو برات دعا کنم🫂
یعنی (اصیلممممممم) واقعا این افتخار داره اخه چلغوز 

ب تو ربطی نداره متاسفم برات

این بلاگرم خیلی سرگذشت بدی داشته متاسفم برات

کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام.کاربری هفتممه نترکونید دیگههه.طرز صحبتت نشون دهنده شخصیتته:)❤️🦋

طبقه بالا 😐 

اتفاقا وقتی هرکاری میکنی میخوای که بقیه بفهمند یعنی کمبود داری 

کسی که همیشه رستوران می‌ره مسافرت می‌ره براش طبیعیه دیگه مثل نفس کشیدن مثل پلک زدن کسی میاد اینارو استوری کنه و به همه نشون بده؟؟؟

وای من چرا وصل نمیشم همه کارام مونده کمکک😭

برای یافتن حقیقت هیچ گاه کوتاهی نکن   https://abzarek.ir/service-p/msg/1625585        کاری بود در خدمتم🙃                                         چه عزیزایی ندادیم تا تو بیای عزیز زهرا !🌱        کنکوری عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم و یه توصیه خیلی دوستانه❤ اینجا دنبال کمک نگرد و خیلی راحت هرچیزی رو قبول نکن کنکور مسیری نیست که تنهایی بتونی بری با برنامه و مشاور با سواد و خوب شروع کن و تمرکزت روی آینده ات باشه از منی که این راه رو رفتم و تونستم موفق بشم بشنو و بپذیر و سر آینده ات قمار نکن موفق باشی عزیز دلم❤                                 عزیزم مسئله امام زمان و آخر الزمان خیلی ذو ابعاده و امام زمان فقط فردی نیست که براش صلوات بفرستی و وقتی اومد بخوای بری خمست رو بهش بدی ! اگر از درک این مسائل عاجزی و تلاش درستی برای درکش نکردی لطف کن و اینجا بهش توهین نکن میتونی بری کمی مطالعه کنی نه در فضای خفقان دنبال جواب سوالاتی باشی که کسایی برات ایجاد کردن که توی عراق و مکه دنبال مهدی میگردن تا بزننش! (مراجعه به کتاب فراماسونری و دجال آخر الزمان ، کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه و سایت masaf )  عاشق کاربریمم چون باعث آرامشم شد ولی از این به بعد اجازه نمیدم بخاطر حماقت و کم کاری یه عده اینجا مهدویت رو به سخره بگیرید  *شما گزارش بزنی واس خاطر امضا من واقعا دنبال آگاهی و علم نیستی وگرنه صدای یکی رو خفه نمی کردی(این نوشته صرفا جهت تلاش برای احترام و علم آموزی است😏😂)*
ب تو ربطی نداره متاسفم برات این بلاگرم خیلی سرگذشت بدی داشته متاسفم برات

خو به درک حالا ببیه خیلی خوشبختن نمیان جار بزنن که بعدم ذین میگه من اصیل و پولدارم مگه بقیه چین این نگاه از بالا به پایین

خو به درک حالا ببیه خیلی خوشبختن نمیان جار بزنن که بعدم ذین میگه من اصیل و پولدارم مگه بقیه چین این ...

ب تو چه؟ سرت تو زندگی خدت باشه اگه ب عیب های خدت فک کنی فک نکنم وقت کنی ب  عیب های دیگران فک کنی

کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام.کاربری هفتممه نترکونید دیگههه.طرز صحبتت نشون دهنده شخصیتته:)❤️🦋
ب تو ربطی نداره متاسفم برات این بلاگرم خیلی سرگذشت بدی داشته متاسفم برات

دوست عزیز تعریفای این بلاگر و تلاش برای بالا بردن ارزش خودش ربطی ب سرگذشت تلخش نداره

مگه هرکی هرچی داره باید بیاد جار بزنه؟منظور استارترو اشتباه برداشت کردید و منم باهاشون موافقم کار این بلاگر فقط پز دادن با چیزهاییه ک معلوم نیست اصلا واقعی باشه یا نه

حتی اگرم واقعی باشه دلیلی ب بازگو کردنش نیست چون نشون کمبود اعتماد بنفس و عقده ای بودن ادمه

این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎