2777
2789
مشکل فقط خونه نیس... اینا حتی اجازه نداده بودن شوهر من درس بخونه. یه بار ازش نپرسیدن شهریه دانشگاه م ...

هیجکدوم از این کارا وطیفه نبوده ولی اینکه شوهرت کار میکرده پول نگرفته خوب این تقصیر شوهرت بوده.بزار شوهرت خودش صحبت کنه تو دخالت کنی تو میشی ادم بده.

منتها چقدر سختی کشیدم تا درس بخونه. روزایی بود که پول کرایه نداشتیم. یه روز مادرشوهرم اومد خونه مون ...

میگفتی اون مرد تو مجردی جمع کرده خرج خانواده ش نکرده 

نه اینکه مثل پسر شما با لباس تنش خواستگاری اومده باشه و خانواده ش  با دروغ جلو بیان

توقع دارند تواین گرونی عروس پسرشون صاحب پنت هاوس کنه؟؟؟؟کاری که خودشون برا بجه خودشون نکردن!!!!@@

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون وقتایی که پیش پدرش کار می‌کرد حقوقشو چیکار میکرد؟؟؟

من این سوال رو بارها ازش پرسیدم. میگه خودمم نمیدونم. یه کم به من پول میداد فردا ماشین خراب میشد میگفت ببر تعمیر کن. از جیب خودم پول میدادم دیگه بهم پس نمیداد میگفت تو هم توی این خونه زندگی میکنی. کابینت عوض میکردن از شوهر من پول میگرفتن. بیمه ماشینشون رو شوهر من میداد و کلا خرجهای این مدلی

منم نگفتم مجبورشون کنیم. ادمی که انقدر بد ذاته که به راحتی دروغ میگه رو معلومه نمیشه کاریش کرد. عنوا ...

کلا همینه تا پسر مجرده و کمک مالی میکنه خانواده ش دوسش دارن 

همین که کلا صفرش کردن و جیبشون خالی کردن میبرنش واسه خواستگاری 

هیجکدوم از این کارا وطیفه نبوده ولی اینکه شوهرت کار میکرده پول نگرفته خوب این تقصیر شوهرت بوده.بزار ...

آره وظیفه بوده فقط بزان و بندازن کنار و یه به بچه نگن تو قراره فردا خرج زن و بچه بدی بیا پولاتو جمع کن برای آینده ت یا درس بخون....

فکر کنم فقط عروس وظیفه داره نوکری خاندان شوهرو کنه   هیجی نخوره و نپوشه

آره وظیفه بوده فقط بزان و بندازن کنار و یه به بچه نگن تو قراره فردا خرج زن و بچه بدی بیا پولاتو جمع ...

اخلاق تو رو شناختن پشیمون شدن کمک کنن🤣🤣همچین به من نشناخته میپری خدا به داد اونا برسه 

من این سوال رو بارها ازش پرسیدم. میگه خودمم نمیدونم. یه کم به من پول میداد فردا ماشین خراب میشد میگف ...

خوب تو گذشته اگه جمع می‌کرد شما و خودش هم عذاب نمی‌کشیدین 

حالا الان توقع دارن عروس نداشته های پسرشون جمع کنه !!!!

مشکل از بی زبونی شوهرت بوده عزیزم شما مقصر نیستی 

اخلاق تو رو شناختن پشیمون شدن کمک کنن🤣🤣همچین به من نشناخته میپری خدا به داد اونا برسه 

شما هم اتفاقا مثل همونایی که فکر میکنی وظیفه ت فقط زاییدنه و حتی وظیفه نداری بچه تو حمایت کنی که درس بخونه تا بتونه یه کار خوب پیدا کنه و زنش بیاد ببرتش دانشگاه!

و کار کنه بریزه توی حلق شما فردا زن و بچه ش سختی بکشن

شما هم اتفاقا مثل همونایی که فکر میکنی وظیفه ت فقط زاییدنه و حتی وظیفه نداری بچه تو حمایت کنی که درس ...

شما اگر هول نباشید امون بدیدن به پسرا زود زن‌نگیرن به همه چیشون میرسن🤣🤣

آره وظیفه بوده فقط بزان و بندازن کنار و یه به بچه نگن تو قراره فردا خرج زن و بچه بدی بیا پولاتو جمع ...

اصلا تو مجردی بذارن پسرشون کار کنه و برا خودش پس انداز کنه 

نه اینکه پولش ازش بگیرن یا پرتوقعی کنن ازش 

شوهر شما زندگی متاهلی شو از زیر صفر شروع کرده و مادرش توقع داره پسرش یک شبه میلیاردر بشه !؟؟؟؟؟

منتها چقدر سختی کشیدم تا درس بخونه. روزایی بود که پول کرایه نداشتیم. یه روز مادرشوهرم اومد خونه مون ...

باور کن اگه تو سرکار میرفتی مجبورت میکردن حقوقتو بدی به شوهرت چون که زن که عقل نداره نمیفهمه چیکار کنه سود کنه حالا که کم اوردن میگه زن باید جمع کن باشه وگرنه مرد که صبح تا شب سرکاره

زیرقولت‌نزن(ان‌العهدکان‌مسئولا)نه‌بترس‌ونه‌غمگین‌شو(ولاتخافی‌ولاتحزنی)برای‌خواسته‌ات‌تضرع‌کن(اذتستغیثون‌ربکم‌فاستجاب‌لکم)آدمای‌مذهبی‌رومسخره‌نکن(الذین‌کفرواکانوامن‌الذین‌آمنوایضحکون)برای‌گناهت‌طلب‌آمرزش‌کن(وماکان‌الله‌معذبهم‌وهم‌یستغفرون)نمازروترک‌نکن(واضاعواالصلاة‌واتبعواالشهوات)ازتفریط‌بیشترازافراط‌بترس(یاحسرتی‌ع‌مافرطت‌فی‌جنب‌الله)به‌آوازه‌ومقام‌توجه‌نکن(قال‌الذین‌کفرواللذین‌آمنواای‌الفریقین‌خیرمقاماواحسن‌ندیا)زندگی‌روبه‌بازی‌نگیر(وماخلقناالسما‌الارض‌ومابینهالاعبین)بازنان‌پنهانی‌دوست‌نشو(ولامتخذات‌غیراخدان)هرکارمیخوای‌بکن‌امااینوبدون(اعملواماشئتم‌انه‌بماتعملون‌بصیر)داستان‌خضر(۶۵-۸۲کهف)وداستان‌قارون(۷۶-۸۲قصص)خیلی‌قشنگن‌بخون،هروقت‌حالت‌بدبود‌قران‌روبازکن‌تواون‌صفحه‌حتماکلمه‌ای‌رومیبینی‌که‌یه‌نشونه‌باشه‌برات🌈
اصلا تو مجردی بذارن پسرشون کار کنه و برا خودش پس انداز کنه  نه اینکه پولش ازش بگیرن یا پرتوقعی ...

توقع دارن دیگه... یه سال عید هیچکس از فامیل شوهرو مادرشوهرم نیاورد خونه ی ما... گفت شما آجیل نخریدید زشته جلو فامیل من خجالت میکشم. خب چند کیلو آجیل میخریدید دیگه... پولاتونو فقط میریزید تو شکمتون😑