2777
2789
عنوان

لطفا برام دعا کنید اومدم تععین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 338 پست
اخه مگه میشه yنباشه ما ضعیفیم من که خودم اصلا نمیفهمم ارضا شدن چطوره همیشه ام خشکم نمیدونم چه گهی بخورم انقدر درد دارم تو نزدیکی
خدایا مراقب فرشته قشنگم و پهلوون مامان باش داغشونو نبینم.امین یا رب العالمین 💜💜💜💜💜💗💞💞💞
چی شد بچه جنسیتش چی شد
خدایا ما که تمام تلاشمون کردیم برای جلب رضایت دوستان و خانواده و همکارو خانواده شوهر اما گویا دستمان هیچ نمک نداشت بدهکارم شدیم...الهی و ربی همه چیز را به تو واگزار میکنم که تو عدالتمند ترین قاضی هستی ...اگر من اشتباه میکنم منو هدایت کن اگر دیگران اشتباه میکنن اونارو هدایت کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چیکار کنم دکتر میگه تعدادد خیلی کمی از زنها میتونن ارضا شن واقعا راسته؟
خدایا مراقب فرشته قشنگم و پهلوون مامان باش داغشونو نبینم.امین یا رب العالمین 💜💜💜💜💜💗💞💞💞
چن ساعته رفته؟
چرا زندگی رو سخت میکنی ؟ دلتنگ کسی شدی ؟ ... زنگ بزن❤ میخوای کسی رو ببینی ؟ ... دعوت کن💚 میخوای بقیه درکت کنن ؟ ... توضیح بده💛 سوالی داری؟ ... بپرس💜 چیزی میخوای ؟ ... برو دنبالش💙 از چیزی خوشت میاد ؟ ... حفظش کن💗 از چیزی خوشت نمیاد ؟ ... ترکش کن❤ عاشق کسی هستی ؟ ... بهش بگو💛 ما فقط یکبار زندگی میکنیم سخت نگیر , ساده باش !💋
بودن زنهایی که قوی هستن اما مرد ضعیفه،صمنا زمان نزدیکی خیلی مهمه،بهترین زمان صبح بعد از خواب و استراحت هستش،چون تو شب همه خستگی روزانه تو بدن جمع میشه و بدن توانایی کامل برای ارضاء شدن نداره اگرم ارضاء انجام بشه ضعیفه

خوشبختی من،پیدا کردن تو از میان این همه ضمیر بود.

عزیزم اون هنر شوهرته که بتونه تو رو به ارضاء و ارگاسم برسونه
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
اوه اوه تایپیک به کجارسید
توکل بخداسال۹۷باIVFدخترمودنیااوردم😍😘دوماهه خدابهم یه کنجدداده ایندفعه بدون اذیت وقرص دارو یعنی خودخوده معجزه برای سلامتیش یه صلوات میفرستید؟ایشالله سالم دنیابیاد خیلی سختی کشیدم😥
2810