2777
2789
عنوان

دوقلوهامو از دس دادم😭🖤

2243 بازدید | 58 پست

شب تخمدانام انگار میخاس بترکه گفتم شاید طبیعیه آخه دکتر میگ این دردا طبیعیه ۱۷ هفته هستم دوقلو باردارم دیشب شوهرم گف آماده شو ببرمت دکتر نرفتم خاکتوسرم نصف شب دیدم یچیزی ازم با فشار اومد رفتم دسشویی دیدم خون هس اونم چجور😭😭😭😭 همونجا شوک وارد شد بم باورم نمیشد شوهرم انقد گریه کرد گف چیشد ک اینطور شدی آورد بیمارستان گفتن هردوجنین مرده و باید سقط کنی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭🖤🖤🖤🖤🖤 بمیرم براشون یکی دختر بود یکی پسر 

با اینک دوتا بچه شیر ب شیر کوچیکم دارم ولی خیلیییی ناراحتم ۴ ماهم بود

چشمات قشنگ ترین سیاهیِ سرنوشتمه :)🖤🥀

😔💔

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بیا بغلم 💔🤕🫂

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎

عمرشون به دنیا نبود

خدا داده و حالا گرفته عزیزم 

تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷