امروز پاهاش کبود شد ی ساعت پیشم خواهرم متوجه شد دوتا تورم پیش گردنش داره
با ریتم بخون😂
همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست
@ghatipateeee
ببین عزیزم نمیخوام بترسونت صبح حتما ببرش ی بیمارستان خیلی خوب ک مخصوص اطفال باشه بعدم بستریش کن دختر خالم همین طوری بود دقیقا تو خونش عفونت بود و این خطرناکه اونم چندددین ماه سرماخوردگی داشت ولی تغییر نمیکرد تا بردن بستریش کردن کلی ازمایش و دارو خوب شد خداروشکر
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بچه ها هر چی باشه مهم نیست فقط اون مریضی ناجور نباش انشالا
با ریتم بخون😂
همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست
@ghatipateeee
خب خوب شد...اخه تو نت همه اینا زده لوسمی قلبم داره از جا کنده میشه
اصلا به نت توجه نکن ...خیلی از کاربرا هم اطلاعات دقیق وتخصصی ندارن ممکنه چیزی بگن که درست نباشه مبنا رونظر پزشک متخصص قرار بدین نظر چندتا پزشک روبپرسین ان شاا هرچه زودتر حالش خوب میشه
به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
نیستش عزیزم ایشون تب داره تب که جز علائم سرطان نیست نمیدونم چرا همینجور تو دل بقیه خالی میکنن من خود ...
سرطان خون ک تب داره
با ریتم بخون😂
@ghatipateeee
درصد خیلی کمی گلم نمیخواد به خودتون استرس بدید چون سما نیگید اول سرماخورده بعد اینجور شده به خاطر همونه احتمالا تو اینترنت سرچ نکنید لطفا جیزیم به مامانش نگو استرس بگیره همین الان برید بیمارستان خیالتون راحت میشه
همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
درصد خیلی کمی گلم نمیخواد به خودتون استرس بدید چون سما نیگید اول سرماخورده بعد اینجور شده به خاطر هم ...
جواب ازمایش بذارم نگاه کنید
با ریتم بخون😂
@ghatipateeee
با ریتم بخون😂
@ghatipateeee
یکم کم خونه وگرنه مشکلی نداره همه چیزش نرماله شکر خدا
ممنونمممم
ی سوال دیگ میشه تو ازمایش خون سرطان خون نشون داده نشه؟
با ریتم بخون😂
@ghatipateeee
ممنونمممم ی سوال دیگ میشه تو ازمایش خون سرطان خون نشون داده نشه؟
نه نشون میده کلا از طریق ازمایش خون با یه سری ازمایشات دیگه مشخص میشه انواع مختلفب داره که یا RBSبالا هست یا WBCالان ایشون همس تو رنج نرمال هست فقط یکم اندازه گلبول قرمز هست که این نسون دهنده کم خونی هست پلاکتشم نرماله شکر خدا نشانه کنسر نداره
همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗