2777
2789
عنوان

قشنگترین اسم پسر با ( آ ) که شنیدید چی بوده؟؟دخترم خواستید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 37 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها آریا نزدیکانمون دارن..آرتین هم دوست دارم ولی میگن خیلی قدیمی شده..آریو هم دوست دارم ولی دو تلفظ داره برای همین دودلم...اگه اسمه آرهان ریشه ترکی نداشت حتما آرهان رو انتخاب میکردم..سوتفاهم نشه دور از جون نمیگم ترکی بده اصلا منظورم این نیست چون خودمو شوهرم اسمامون ریشه فارسی داره دلم میخواد بچه هام اسماشون اصیل فارسی..شاهنامه ای..اوستا پهلویی.تاریخی یا کردی ..یکی از اینا باشه..وگرنه ترکی ها اسماشون و خودشون واقعا عالین❤️

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
نظرتون راجع به اسم آلا چیه؟ یعنی نعمت  دخترونس  به دل میشینه؟

خیلی قشنگه و نازه..یاده یه دختر ریزه میزه و با احساس میفتم

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
اسم پسر پسرعمومه من دوسش دارم

خداحفظش کنه گلم..منم جز اسمایی که خوشم میاد نوشتم..یه کاغذ دارم پر از اسم با آ😄کلا همه اسما به دلم میشینن ولی خودم نمیدونم چی بزارم آرتیکا دوست دارم

خداحفظش کنه گلم..منم جز اسمایی که خوشم میاد نوشتم..یه کاغذ دارم پر از اسم با آ😄کلا همه اسما به دلم ...

آوین....اسم دختره قشنگه

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎
عزیزم اسم پسرتو چی گذاشتی منم هست ماهمه هنوز اسم انتخاب نکردم

سلام عزیزم خوبی؟سال نو مبارک انشالله بسلامتی بغلش کنی گلم😘من بعد از یه عالمه دنبال اسم گشتن اسم پسرمو گذاشتم آرتیکا❤️ریشه اسم کُردی هستش و معنی زیبایی داره به معنی شجاع و دلیر

اسی آسمایی که گفتی بیشتر انگار اسم دختر بود.

آلفرد ، آدریان قشنگه

برای دختر هم آناهیتا به نظرم واقعا جذاب میاد مخصوصا تو این دوره و زمونه که همه اسما تکراری شده یا مثلا پانته آ یا آوین یا هدیل ، بیسان ، آیسو

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.