2777
2789
عنوان

چیکار کنم یکم فقط یکم فقط یکم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1457 بازدید | 63 پست
خداییش نه اصلا خوشم ننداخت دویست نمونه غذا هم جلوم بذاری قشنگ فقط مثلاً برنج بخوام بخورم بیشتراز یه ...

وای خدا

وَ چنین گفت امیرالمومنین علی علیه السلام...💚روزگار، بدن ها را کهنه و آرزوها را نو مى سازد،مرگ را نزديک و خواسته ها را دور مى کند.کسی که (تلاش کند و) به مواهب دنيا برسد خسته مى شودکسى که به آن نرسد رنج مى برد... :) نه بشر توانمت خواند... نه خدا توانمت گفت... یا علی و یا علی و یاعلی💚 با افتخار شیعه مرتضی علی😎✌️ بر سر تخت سلیمان حک کنید،شاه بودن مختص شخص شخیص حیدر است💚 لعنت الله علی قوم الظالمین.... صلوات برای ظهور فراموشت نشه دوستم🍃
بابدبختی لباس پیدا میکنم خداشاهده یعنی هر لباسی میخرم میدم خیاطی از سه چهار جا واسم تنگش کنه تا بلکه ...

منم چون خیلی لاغرم بیشتر مانتوهامو میدم خیاط بدوزه و جونم در میاد انقدر میرم و میام واسه یه مانتو

تولیدی های ما هم فقط سایز بزرگ میزنن چون بیشتر افراد اضافه وزن دارن  و سایزاشون بزرگه.

تولیدی های داخلی اصلا سایز۳۴ و ۳۶ندارن.

از۳۸شروع میکنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدانکنه مهررربونه سایت،بقول ما شمالیا تی بلا میسررر😍😍😍🧡🧡🧡💚🦋🦋

فدات بشم عزیزم.ماهم عروسمون شمالیه خیلی خوب و مهربونه همه دوستش داریم .شمالیا همه گلن.ولی عروس ما ماشالله تپل و خوش اشتهاست.وقتی میاد شهر ما غذاهای محلی و خوشمزشون رو برامون درست میکنه ‌

چشم عزیزم تو فکر اینم حتما دکتر برم درست بشه خواهشاً برام دعا کنید انشالله این استخدام درست بشه مردم ...

چشم عزیزم برات آیت الکرسی میخونم هر چی به صلاحت هست همون بشه 💚🌹