2777
2789
عزیز دلم خواهر شوهرم منم الان بارداره عروسی ما باهم بود من حتی لباس بچه و کلی عروسک گرفتم هروقت چشم میخوره تا 2روز میرم توی خودم بعضی وقتا با شوشو بد رفتاری میکنم ولی بازم خدارو شکر میکنم من تا میتونم سرم گرم میکنم صبح تا ظهر که سرکار بعد از ظهر یا خونه مامان یا شهدای گم نام یه جوری سر خودمو گرم میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای بچه یه صلوات بفرستین ........ شما هر دو گرفتاری باروری دارین ...هر دو آسیب روحی دیدین گفتن این حرفا و این نیش و کنایه ها دردی دوا نمیکنه ..... به نظرم اگه احساس میکنی از دیدن خواهرشوهرت یا هر زن حامله دیگه ای فعلا در حال حاضر ناراحت میشی ......سعی کن روابطتت محدود کن تا اعصابت آروم باشه برای باروری باید آدم سرحال باشه و بدون استرس ..... من خودم خبر بارداریم به کسی نمیگفتم (حتی جاریم ....چون یه بر دیدم تو کیفش یه قرص هست برای تقویت تخمک ...در حالیکه همش میگفت بچه نمیخوام )واسه همین مسایل .......حالا دیگران هم باید یه خورده رعایت کنن ..جلوی کسایی که باردار نمیشن اینقدر از بارداری صحبت نکنن ان شا اله خدا به شما هم میده ان شا اله
(السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا)
واااااای ببخشید شاپرک جونم عزیزم یه بار دیگه میپرسی معذرت میخوام متوجه نشدم گلم یه بار دیگه بگو
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار
ایشالله عزیزم زود زود مامان میشی از ته دلم برات خواستم این ماهها ماهای اجابت دعاس از صاحب همین ماهها بخواه فقطم توکل کن به خود خدا
هر سقوطی پایان کار نیست، سقوط باران، قشنگترین آغاز است...
میتی جون عزیزم برو چرا بیخودی هم خودتو هم ما رو با حرفات اذیت می کنی درسته رشته تحصیلیت روانشناسی بوده ... اما قطعا روانشناس خوبی نخواهی شد چرا که یه روانشناس در وهله اول باید به مراجعه کننده اش آرامش بده نه اینکه بدتر نمک رو زخمش بپاشه این بنده خدا داره از دل شکسته اش از حسرت مادرشدنش صحبت میکنه تو هی میای میگی رفتارتو درست کن تو حسودی ... ایشون داره از همون حسی حرف می زنه که شما موقع نگه کردن به لباسای بچت بهت دست میده از همون حسی حرف می زنه که وقتی یاد بچت می افتی یک آن تو چشمات پر از اشک میشه از حس مادر شدن حرف می زنه ....
اینجا می تونید سوالات پزشکی خودتون در هر زمینه ای رو در اسرع وقت دریافت کنید http://www.madarclub.com/fa/apply/asali64 ضمناً با ثبت نام تو این سایت می تونید از جایزه های نفیسی که هر ماهه بین اعضا تقسیم می کنند بهره مند بشین!!!
من دلشو نشکوندم اما حتما خودتونم میدونید ناراحتی برای شادی کسی احتما چشم زدنه طرفو داره کلیم حدیثو روایت داریم که راسته چشم زخمو اینا ادم دلش میسوزه چرا اون بنده خدا باید پشت سرش این حرفابشه دونفرم بیان بگن اره اره...
عاشق این جمله ام ♡تجربه را تجربه کردن خطاست!! ♡♡ دردهایت را دورت نچین که دیوار شوند، زیر پایت بچین که پله شوند. هیچ وقت نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت، فردا هم هست… فرداهایتان قشنگ باد. ♡♡الهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم ♡
باهات موافقم گلی جون ولی من به هیشکی نگفتم باردار نمیشم میگم خودم نمیخوام چون درسم میخوندم واقعا نمیخواستم ولی وقتی هم خواستم دیگه نشد
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار
مامان پاشا و مامن شم عزیز من شاید حس شما و نفهمم اما یه چیز رو مطمنم که دایی بچه خواهر رو خیلی دوست داره . اگعه خودش بچه داشته باشه خوب درگیرتر میشه و شاید کمتر توجه کنه اما وقتی خودش بچه نداره عاشق بچه خواهر میشه . پس فکر نکنید چون بچه خواهر شوهراتون زودتر به دنیا اومدن میتونه جای حس پدری همسر رو بگیره. انشاله بعد که همسراتون پدر شدن میبینید که حسشون به بچه خواهرشون کمتر میشه اما همچنان دوستش دارن
عاشقتم پسرم خب بعدش چی شد ؟ الهی بمیرم واسه دلت چی کشیدی
2810