2777
2789
دوست صمیمی با خواهر شوهر خیلی فرق داره شوهر تو شاید هیچوقت بچه ی دوستتو نمیدید این دو دو مقوله ی کاملا جدااااااااااست
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از کجا میدونی؟ جهت اطلاعتون دوستم خواهر جاریمه و فامیل نزدیکشوهرم اینا و و شوهریم با شوهرش دوسته صمیمیه و کلا زیاد رفت و امد داریم
عاشق این جمله ام ♡تجربه را تجربه کردن خطاست!! ♡♡ دردهایت را دورت نچین که دیوار شوند، زیر پایت بچین که پله شوند. هیچ وقت نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت، فردا هم هست… فرداهایتان قشنگ باد. ♡♡الهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم ♡
من یکبارم سقط داشتم که تو درد خودم سوختمو نخواستم که کسی با غم من غمگین شه الانم دقیقا جز شماها که نمیبینمتون کسی از دلم خبر نداره حتی دیشب جلوی اشکایی که اومدنشون دست خودم نبود مقاومت کردم و فقط گفتم یا فاطمه زهرا تا آروم شدم ولی نذاشتم همسرم بفهمه که یه ذزه ناراحتم
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار
عزیزم خودتو اینقدر اذیت نکن. فکر کنم چون خیلی دلت نینی میخواد الان دلت گرفته و سر خواهرشوهرت خالی میکنی. ولی خودتم میدونی که بچه دار شدن شما ربطی به بچه داشتن بقیه مردم نداره. ان شاالله زود خدا بهت نینی میده. سعی کن نیتت رو پاک کنی به خدا بگو من میخوام برای خواهر شوهرم خوشحال باشم و بهش انرژی مثبت بدم و کمکش کنم، تو هم به من تو زندگیم خیر و برکت بیشتر و نینی قشنگ بده.
ببین انقدذحسود نباشو الکی توجیح نکن شوهرم شوهرم.. من خودم الان سختمه با دوستم راجب این دوره بارداریش صحبت نمیکنم و میدونم روزی که اینشالله نی نی اش سالم دنیا بیاد تواین فکر میرم که منم نی نی ام الان باید دنیا میومد هرروزم که بزرگبشه و من نی نی دیگه ایم اینشالله بیارم یادمه که یه نی نی که اگه بود همسنه اونه از دست دادم ولی خیلی خوشحالم براش... اون به سختی باردارشد و مطمینم اگه خدایی نکرده این اتفاق برای اون میوفتاد خیلییییی غصه میخوردم خیلی
عاشق این جمله ام ♡تجربه را تجربه کردن خطاست!! ♡♡ دردهایت را دورت نچین که دیوار شوند، زیر پایت بچین که پله شوند. هیچ وقت نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت، فردا هم هست… فرداهایتان قشنگ باد. ♡♡الهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم ♡
خواهر شوهر من ماااااااااااااااهه نمیتونم سرش خالی کنم این مشکل منه باید یه جوری باهاش کنار بیام انقدم پست نیستم که با یه زنه حامله بد رفتاری کنم اونم اون بیجاره که انقد خووووووووبه فقط دارم دق میکنم واسه همسرم بعضی وقتا میگم کاش من میمردم تا میتونست ازدواج کنه و پدر بشه
میتی جون عزیزم طرز حرف زدنت اصلا درست نیست توجیح یعنی چی ؟ منکه از شما نمیترسم اگه حس حسودی باشه شما که اصلا منو نمیشناسید خب میگم دارم حسودی میکنم شما یه راه چاره بهم بگید به ولله حسادت نیست
عزیزم الان دوره ناباروری تموم شده کلی راه هس برا باردار شدن خودت هم میدونی حالا اگه طبیعی هم باردار نشی از خیلی روشهای دیگه ایشالا مامان میشی پس چرا داری ودتواذیت میکنی
ممنون میشم اگه برا شفای خواهرم دعا کنید
من خانومیو میبینم خیلی دلم میشکنه اما درست نیست اینجوری حرف بزنی حرفات اصلا نشونه های خوبی نیست سعی کن رو خودت کارکنی الان اگه باابن مپضوع کنارنیای هربار که ببینیش بغض میکنی من دیروز رفتم مطب دکترم گریم گرفت با یاداوری خاطره ماه های پیشم
درکت میکنم عزیزم منم تازه چند ماهه جاری گرفتم همش تو فکراینم نکنه زودتر از من بچه داربشه آخه من خودم 6سال ازدواج کردم ولی بااون همه دوادکتر نتیجه نگرفتم دلیل این حرفا حسادت نیس دلم واسه شوهرم میسوزه چون تو خونه مادر شوهرم همه با ترحم نگاش میکنن
یا علی اصغر نذر شیر که روز تاسوعا دارمو هیچ وقت یادم نمیره
2810