2777
2789
اتفاقا خیلی بهتره که آقایون قبل از بچه خودشون از نزدیک بچه دیگه ای رو ببینند اینجوری سر بچه خودشون با تجربه تر و با احساس تر هستند. شوهر من هیچ بچه ای قبلا تو نزدیکاش نبود، وقتی بچه دار شدیم تا 6 ماه انگار عروسک تو خونست، اصلا هیچ کاری نمیکرد با بچه. من همیشه فکر میکردم کاش قبلا یه خواهرزاده ای چیزی داشت اینقدر من اذیت نمیشدم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه این حرفا یعنی چی خانومی... هرچقدم دیرتر از شما ازدواج کرده باشن حکمت خدا بوده زودتراز شما باردلربشن... چرا این حرفارو میزنی اخه خدایی نکرده بچش سقط بشه دلت اروم میشه؟ چرا انقد برای اون غمگین شدی
عاشق این جمله ام ♡تجربه را تجربه کردن خطاست!! ♡♡ دردهایت را دورت نچین که دیوار شوند، زیر پایت بچین که پله شوند. هیچ وقت نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت، فردا هم هست… فرداهایتان قشنگ باد. ♡♡الهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم ♡
گفتم اگه من نمیتونم بچه ی خودمو بغل کنم حداقل بجه های بقیه رو بغل کنم ولی دیشب که یدفه پیام داد سلام خاندایی شوهرم یه حالی شد و گوشی رو داد به من من انقد گیج و منگ بودم هی میگفتم چرا میگه خاندایی شوهرم هی خنده های تلخ میکرد آخر سر گفت یعنی نمیدونی چرا یدفه فهمیدم که باردار شده آخه یکماهه عروسی کرده میدونستم زود میاره نمیدونستم انقد زود
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار
از قدیم گفتن از شادی دیگران که شابدشیو دعای خیرکنی براشون خدا چندین برابر اون دلتونو شادمیکنه
عاشق این جمله ام ♡تجربه را تجربه کردن خطاست!! ♡♡ دردهایت را دورت نچین که دیوار شوند، زیر پایت بچین که پله شوند. هیچ وقت نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت، فردا هم هست… فرداهایتان قشنگ باد. ♡♡الهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم ♡
خواهر شوهر منم از وقتی باردار شدم رفتارش باهام خیلی بد شده البته اون ذاتا حسوده تازه بچه هم نمیخواد و ازش فراریه. حواست باشه 1وقت این حست منتقل نشه بهش که خیلی بده.
خدایاااااااااااا شکرت دوستامم زود زود مامان کن[smiley]l/l_70.gif[/smiley]
نه بخدا اگه سر بچش بلایی بیاد من بیشتر از همه گریه میکنم من وقتی دختر عمم سقط کرد انقدی که من براش گریه کردم خودشو خونوادش انقد گریه نکردن فقط دلم میسوزه واسه همسرم چرا منه بی عرضه نباید بتونم پدرش کنم چرا باید عاشق بچه های دیگه باشه
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار
.داداشای من و شوهرم همه شون اول دایی بودن بعد پدر شدن.. اصلا قابل مقایسه نیست...شوهر خودم وقتی بچه های خواهرش سر و صدا می کردن می خواست از پنجره پرتشون کنه بیرون...اما الان پسرم از دیوار راست بالا میره شوهرم می خنده و می گه بچه کنجکاوه
اللهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم
خیلی بد بود این حرفت بخدا من دلم شکست چجوری به خودت اجازه میدی اگه جای من بودی چیکار میکردی؟؟؟؟؟
من و دوست صمیمیم باهم باردارشدیم بااینکه اون مشکل پلی کیستیک داشت و با درمان و من ناخواسته طبیعی همزمان باردارشدیم من بچم نموند و سقطش کردم
اون مجرد بود به من میگفت نی نی بیار به شوخی همیشه بهش میگفتم تو مامان میشی ولی عمه نه چون واقعا نمیخواستم کار خدارو ببین چرخ روزگار چرخید و شوخی من تبدیل به جدی شد همیشه میگفتم نه بابا شوخیه کو تا براش خواستگار بیاد کو تا نامزد کنه ازدواج کنه بعد بجه بیاره
2810