2777
2789
🤦🏼‍♀️مادخترعمو پسرعموهستیم ازمایش قبل ازدواجمون ک مشکلی نداشت ولی خب ژنتیک روبایدحتمابریم سابقه بی ...

سلام جایی رو پیدا کردین که دولتی باشه با هزینه ی کمتر؟ دکتر برای منم نوشته

سلام جایی رو پیدا کردین که دولتی باشه با هزینه ی کمتر؟ دکتر برای منم نوشته

سلام عزیزم ن خیلی هزینشم بالاس رفتیم تهران ازمایشگاه جردن گفت ۲۵ میلیون.اصلا اینم شده یکی از دغدغه هام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ن خیلی هزینشم بالاس رفتیم تهران ازمایشگاه جردن گفت ۲۵ میلیون.اصلا اینم شده یکی از دغدغه ه ...

سلام شما چیکار کردی ؟ من هنوز نرفتم دنبالش نمی‌دونم کجا هست شنیدم میگن هست دولتی اما نمی‌دونم کجا کسی هم نمیگه

سلام  برید بهزیستی منطقه . اونا آدرس جاهای دولتی و دارن و خودشون مشاوره ژنتیک هم انجام میدن

ممنون عزیزم. شهر ما انقدشهر عتیقه ایه ک بعیدمیدونم بهزیستیش انقدپیشرفت کرده باشه😕بازم امتحان میکنم ببینم نتیجش چی میشه.🌹

سلام شما چیکار کردی ؟ من هنوز نرفتم دنبالش نمی‌دونم کجا هست شنیدم میگن هست دولتی اما نمی‌دونم کجا کس ...

سلام عزیز هیچی بخدا همیجوری موندیم فرجی بشه

من که بیخیال بچه دار شدن شدم، با این همه هزینه مگه میشه بچه دار شد 

ارع بخدا.

ولی یه ازمایشگاه هست من هنوز نتونستم برم گفتم ب شما فعلا معرفیش کنم ازمایشگاه سلاله تهرانه اونجا هزینه ازمایش رو نسبت ب جاهای دیگ کمتر میگیره تازه من پرسیدم ازشون اقساطم قبول میکنن اگ شماتونستی اونجا یه سر بزن 

منم انشاالله تونستم میرم.

ممنون عزیزم. شهر ما انقدشهر عتیقه ایه ک بعیدمیدونم بهزیستیش انقدپیشرفت کرده باشه😕بازم امتحان میکنم ...

سلام عزیزم. بهزیستی که شرایط خاص داره. دور از جون باید خودتون تحت پوشش بهزیستی باشید تا بهتون تعلق بگیره.

من رفتم اینو بهم گفتن. و حتی گفتن اگه تحت پوشش هم باشی یه درصد ناچیز میدن که ارزش دوندگی هم نداره.

شما اول برید پیش مشاور ژنتیک.

و ازمن به شما نصیحت اگر ازدواجتون فامیلیه حتما حتما دوتاتون هول اگزوم بدین. وااااقعا ارزشش رو داره. حتی اگه شده قرض کردین یاوام گرفتین

در ضمن هزسال گرونتر میشه و جوابشون حداقل 6 ماه طول میکشه بیاد. پس زودتر اقدام کنید.

من خودم هول اگزوم دادم ولی همسرم فقط از ژن های معیوب من ازمایش شدن. 

سلام عزیزم. بهزیستی که شرایط خاص داره. دور از جون باید خودتون تحت پوشش بهزیستی باشید تا بهتون تعلق ب ...

سلام فدات.ای همسر من هی باید هلش بدی برا کارایی ک مربوط ب زندگیمونه ولی واس زندگی و کارای بقیه زرنگه

انشاالله بتونم یه هل خوبی بش بدم و برم دنبالش هرچی بش میگم سال ب سال گرون میشه انگار ن انگار

سلام ازمایش رو انحام ندادین 

من انجام دادم تو ازمایش گاه جامع طالقانی  

هول اگزوم شد ۱۳ملیون دولتی هزینه اش نصبت به بقیه بهتره 

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
سلام برای هردوتون 13 شد؟با بیمه یا بدون بیمه؟؟ این ازمایشگاه تهرانه؟؟ 

نع فقط خودم انجام دادم

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱