2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخواستم اما نیست ، توی این دولت هیچ حمایتی از زن باردار نمیشه

🤦🏼‍♀️مادخترعمو پسرعموهستیم ازمایش قبل ازدواجمون ک مشکلی نداشت ولی خب ژنتیک روبایدحتمابریم سابقه بیماری ژنتیکی هم نداریم امابهتره ک این ازمایش رو انجام بدیم گوگل سرچ کردم هزینش پارسال میگفتن۱۱ میلیونه😑گفتم شایدجایی باشه باهزینه کمتر بتونیم انجامش بدیم.

چجوری ؟ 

نمونتو بجا ازمایشگاه خصوصی باید ببری یه بیمارستان دولتی که ازمایشگاه ژنتیک هم داشته باشه

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 

من پیشنهاد میکنم اول برید پیش متخصص ژنتیک و مشاوره انجام بدید. تشخیص و نظر پزشکا ممکنه باهم فرق کنه. من یه متخصص ژنتیک میشناسم اگر تهران هستید میتونید حضوری برید. دکتر مریم اسلامی. تو زمینه ژنتیک از بهترین متخصصای ایران هستن. حتی تو تلویزیون و نشریه های علمی هم مصاحبه زیاد انجام دادن. آدرس سایتشونو می ذارم اینجا میتونی مطالبشونو ببینی و راجع به آزمایش ها هم بنظرم زنگ بزن مطبشون دقیق سوال کن
دکتر مریم اسلامی

من پیشنهاد میکنم اول برید پیش متخصص ژنتیک و مشاوره انجام بدید. تشخیص و نظر پزشکا ممکنه باهم فرق کنه. ...

منم دکتر مریم اسلامی رو میشناسم  خیلی دکتر کاردرست و توانمندی هستن تو زمینه ژنتیک. راجع به ژن درمانی بیماری های مختلف و انواع سرطان زیاد مطلب خوندم تو وبسایتشون

برای آزمایش های ژنتیک آزمایشگاه جردن هم خیلی خوبه نتایج دقیق نشون میده 

تاجائیکه من میدونم با خیلییی از بیمه ها هم طرف قرارداد هست  

حالا خواستی بری میتونی تماس بگیری هزینه هارو هم ازشون بپرسی