2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم می‌ره کلاس ساز بعد

1092 بازدید | 34 پست

می‌ره هن.گ درام ،شوهرش واسه روز زن براش گرفته .من قبل اینکه اون تمام اینکارو کنه  سنتور داشتم شوهرم گرفته بود قرار بود برم کلاسش ولی اساسکشی داشتم و بعذم بلافاصله باردار شدم و چون خونم کوچیک بود مجبور شدیم سنتور  فروخت شوهرم🥺 خیلی دلم سوخته .من یه کارایی کردم و تلاش کردم برای موفقیتم اما به خاطر محدودیت ها به سرانجام خوبی فعلا نرسیده تو‌تاپیکهای قبلم هست ...منم دوست دارم یه کاری کنم.نمیخوام عقب باشم از کسی چون قبلا همه این چیزا آرزوم بوده الان یه دختر پنجسالم دارم چیکار کنم به شوهرم چی بگم فکر نکنه حسودیم شده تیکه بهم نگه می‌خوام یه چیز باحال یاد بگیرم نه صرفا موسیقی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکالی نداره حست طبیعیه عزیزم 

حس میکنی عقب افتادی از یه سری فعالیتها

و خب این اذیت کننده است

شرایط روحیتو بهش بگو اینکه سخته برات هیچ کاری نکردن و دوست داری بری سمت یه فعالیتی و اینطوری حتی مادر شادتر و بهتری خواهی بود وگرنه افسردگی ممکنه بگیری اینارو بهش بگو

به نظر من الان موسیقی شروع کردنت باعث میشه همه فکر کنن حسادت کردی یکم صبر کن به جاش یه چیز دیگه رو شروع کن کم کم برو یاد بگیر ساز رو ولی حتی موقع یاد گیری نیاز نیست به همه بگی بزار کامل یاد گرفتی یه جا زدی خودشون متوجه میشن

اشکالی نداره حست طبیعیه عزیزم  حس میکنی عقب افتادی از یه سری فعالیتها و خب این اذیت کننده است ...

بله درسته واقعا چون من آدمی بودم که خیلی هدفمند بودم دوست دارم کلاس زبان هم برم مثلا فرانسه یا آلمانی یا انگلیسی 

2810