2777
2789
عنوان

بیاید درباره مادر شوهر

199 بازدید | 29 پست

امروز اومده سراغم میگه بیا بریم خونه خواهرم من نرفتم رفته بالا انگار زنگ زده به شوهرم حالا شوهرم به من پیام داده که ارع چرا نرفتی گفتم من تازه بیدار شده بودم گفت خو میگفتی یک ساعت دیگ بریم گفتم‌نشد دیگ بعدش عزیزم قرار نیس مامانت هر جا رفت منم برم دیدم پیام پس یادت باشع بعد دیگ جواب منم نمیده 

دوباره مامانش اومد پایین گفت شام بیاید بالا گفتم نه ممنون درست میکنم گفت پس ما میایم پایین دیدم اینجوری گفت گفتم من نمیتونم واسه تعداد بالا غذا درست کنم گفت پس بیا بالا هیچی نگفتم بعد گفت میخوام داداشتو دعوت کنم با زنش اگه مرغ کم آوردم میام از تو میبرم بازم هیچی نگفتم بعدش حالا ۵۵۰ تومن به مامانم قراره بده قبل عروسی مامانم رو بالشتی و اینا گرف اینم گف برای منم بگیر پولشو بعدا میدم حالا هنوز نداده چجور با سیاست به شوهرم بگم به مامانش بگه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اه مادرشوهر پدرشوهر منم همینقد سمج تشریف دارنبزور‌ میان خونم بدون دعوتیا توقع دارن هروقت گفتن بریم‌ف ...

خوشبحالت 

الان به نظرت بحث این پول رو چجور بگم ؟؟

اه مادرشوهر پدرشوهر منم همینقد سمج تشریف دارنبزور‌ میان خونم بدون دعوتیا توقع دارن هروقت گفتن بریم‌ف ...

هی دیقه به دیقه میاد پایین هی میگه فلان کارو کن الان دوباره اومده میگه بعدازظهر حاضر باش بریم خونه فامیلا شوهرم گفتم من نمیام کلا عادت ندارم زیاد از خونه بیام بیرون گفت حوصلت سر میره گفتم ن من عادت دارم

هی دیقه به دیقه میاد پایین هی میگه فلان کارو کن الان دوباره اومده میگه بعدازظهر حاضر باش بریم خونه ف ...

ببین تو زندگی خودتو داری

اون اجازه نداره ب تو چیزیو تحمیل کنه

هرکاری ک دلت نمیخواست قبول نکن

من ک اینجوریم

ببین تو زندگی خودتو داریاون اجازه نداره ب تو چیزیو تحمیل کنههرکاری ک دلت نمیخواست قبول نکنمن ک اینجو ...

شوهرم دوباره پیام داده کارت خوب نبود الان اونا فک میکنن از قسط نمیری 

منم دیگ جواب ندادم

2810