2777
2789
عنوان

پسرم نیس خابم نمیبره😓🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 40 پست
در کل خودتو ناراحت نکن بند ناف عاطفی یه جایی باید بریده بشه اگه زیاد بهش بچسبی برای ایندش خطرسازه ...

درسته عزیزم ،ولی خوب چون همش با همیم بعضی شبا که نیست حس دلتنگی من بیشتر میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته عزیزم ،ولی خوب چون همش با همیم بعضی شبا که نیست حس دلتنگی من بیشتر میشه

ما همه مون تنهاییم عزیزم ... هرکی به نحوی

وقتی جای پسرمو جدا کرذم ۱۲ ماهه بود

شب اول دو متر ازم فاصله داشت

تا صبح هی نگاش میکرذم گریه میکردم

یه سال تو بغلم بین بازوهام بود ، دو متر فاصله یه هفته عذابم داد

کم کم عادت کردم

الان یک سال و نیمه جدا میخوابه

من سختی شو تحمل کردم که اون مستقل و قوی بشه

درکت میکنم

خدا برات حفظش کنه

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
خدایی وابستگی خیلی بده ،ولی خب زمانی که من جدا شدم پسرم سه سالش بود و از همون موقع هم دوتایی با هم ز ...

فداش شم😍،اما انگارپسرا مامانی ترن

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
تاپیکو دیدم فک کردم باباش اومده برده پیش مامانت جاش امنه امنه خیالت راحت ازتو بیشتر مراقبشه به ای ...

دقیقا خیالم راحته چون پیش مادرم جاش امنه، و از منم بهتر مراقبشه ،ولی خب چون بیشتر وقت ها با همیم بعد چند روز نیس شدیداً دلتنگش میشم شایدم تنهایی هامو باهاش پور. کردم اینجوریه چون در هر شرایطی کنارهم. بودیم.  و این وابستگی شدید شده 

ما همه مون تنهاییم عزیزم ... هرکی به نحوی وقتی جای پسرمو جدا کرذم ۱۲ ماهه بود شب اول دو متر ازم فا ...

درسته عزیزم ،چون ما در هر شرایطی با هم بودیم یکم شرایط رو سخت کرده برام کنارمه پشتم گرمه با اینکه تنها زندگی میکنیم ولی چون اونجاست هر دفعه برمیگردم میبینم کنارم نخابیده برام یه جوریه انگار چیزی گم کردم وقتی خونست خوبه حتی تو اتاقش بخابه میدونم کنارمه نیس دلم میگیره