2777
2789
عنوان

پسرم نیس خابم نمیبره😓🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 40 پست
ممنون عزیزم ،خدا حفظش کنه براتون انشالله خوب میشه گلم ❤️

فدات ان شاالله خودت و عزیزانت همیشهههه سلامت وتندرست باشین الهی آمین 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
خدا پسرتو حفظ کنه برات الهی آمین  عزیزم جسارتا ازدواجتون بااون آقا به کجا ختم شد؟

ممنون عزیزم ،جواب منفی دادم چون اون آقا همش اصرار داشت که بوش تنهاست چون بچه چهار ماهش بود اون آقا فک کنم میخاست که یکی رو بگیره فقط از بوس مراقبت کنه و یه چند بارم یه حرف زد منو دلگیر شدم و جواب منفی دادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول دوست داشتم مستقل باشم  و اینکه خونه مادرم اینا شلوغه و میخواستم آرامش بیشتری داشته باشیم&n ...

نه منظورم همیشه نبود

اتفاقا عالیه که مستقلین

منظورم این یه شب بود

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
ممنون عزیزم ،جواب منفی دادم چون اون آقا همش اصرار داشت که بوش تنهاست چون بچه چهار ماهش بود اون آقا ف ...

واقعا بچه ۴ ماهه هم خیلی سختی داره. ان شاالله بهترین تقدیر برات رقم بخوره عزیزم و زندگیت سرشار از شادی باشه

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
عزیزم خدا برات حفظش کنه. الان یکی از بچه هام اینور خوابیده اون یکی هو اونور.شوهرمم بنده خدا جاش تنگ ...

ممنون گلم ،واقعا به آدم حس آرامش میدن،پسرم با اینکه اونجاست ولی وقتی خونست همش میگه مامان بدونه بقل تو خابم نمیبره حالا اونجا هم هی هی زنگ میزنه که دلم تنگ شده ،ولی من دلتنگتم شب میشه خابم نمیبره 

سعی کن این وابستگی رو کم کنی به هرجفتتون آسیب میزنه دلبستگی خوبه ولی وابستگی نه 

منم متنفرم ازاین حس نمیدونم چجوری کمش کنم من باز بهترم پسرم۵سالشه یه ثانیه هم دور نمیشه ازم حتی میاد جلو دستشویی وحموم ببینه من کی میام هم خسته میشم هم ناراحت واینکه دوماه دیگه توراهیم داریم اینقد غصه میخورم که آسیب ببینه ازالان میگم ب باباش باهاش رفیق باش بیرون ببرش اما لامصب هی میگه مامانم بیاد حالا تصمیم گرفتم دومی رو ب باباش وابسته کنم وگرنه نمیکشم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
واقعا بچه ۴ ماهه هم خیلی سختی داره. ان شاالله بهترین تقدیر برات رقم بخوره عزیزم و زندگیت سرشار از شا ...

آره سخته ،و سخت تر اینکه اون شخص فقط تورو برای رفت راه بچش بخاد ،ممنون عزیزدل 

منم متنفرم ازاین حس نمیدونم چجوری کمش کنم من باز بهترم پسرم۵سالشه یه ثانیه هم دور نمیشه ازم حتی میاد ...

خدایی وابستگی خیلی بده ،ولی خب زمانی که من جدا شدم پسرم سه سالش بود و از همون موقع هم دوتایی با هم زندگی میکردیم و کمتر با خانواده رفت آمد داشتم بخاطر مشغله بخاطر همین شدیداً وابسته هستیم پسر منم دقیقا همینطوره من اگه دسشویی یا حموم برم هی میاد صدا می‌کنه که ببینه هستم یا نه

ممنون گلم ،واقعا به آدم حس آرامش میدن،پسرم با اینکه اونجاست ولی وقتی خونست همش میگه مامان بدونه بقل ...

بیشتر از اینکه اونا وابسته باشن من به اونا وابسته ام.کوچیکه ۶ماهشه میخنده لپش چال میشه قند تو دلم آب میشه..از خدا میخوام حس قشنگ مادری رو نصیب هرکی آرزو داره کنه.

آره سخته ،و سخت تر اینکه اون شخص فقط تورو برای رفت راه بچش بخاد ،ممنون عزیزدل 

خداروشکر که متوجه شدی ....زنده باشی گلم

بیشتر از اینکه اونا وابسته باشن من به اونا وابسته ام.کوچیکه ۶ماهشه میخنده لپش چال میشه قند تو دلم آب ...

الاهی قربونش برم بچه ها تو این سن خیلی شیرین میشن آدم دوست ندارم بزرگ شن دوست داره تو همین دوران بمونن ،حس مادر بودن رو تجربه کردن خیلی خوبه 

2810