2777
2789
عنوان

پسرم نیس خابم نمیبره😓🥲

565 بازدید | 40 پست

پنج ساله جدا شدم و با پسرم دوتایی زندگی میکنیم الان چند شبه نیس رفته خونه مادرم اینا منم وقتی پسرم نیس انگار یه چی گم کردم حس دلتنگی میگیرم هشت سالشه مامانمو خیلی دوست داره و همش دوست داره اونجا باشه 😓منم تنهایی سخته برام شبا خابم نمیبره بدونه پسرم چکار کنم 😭😭

وای خیلی سخته میبینی انگار ادم یه چی گم کرده 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا پسرتو حفظ کنه برات الهی آمین 

عزیزم جسارتا ازدواجتون بااون آقا به کجا ختم شد؟

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
دقیقا وقتی خونست همش میاد بوسم می‌کنه بقلم می‌کنه وقتی نیس انگار تو خونه هیچکس نیس بی انگیزه میشم&nb ...

وااای خدا حفظش کنه عزیزم

من پسرم۳ سالشه و ۳ تابیماری داره دعاش کن لطفا

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
نمیشد میموندی اونجا !؟

اول دوست داشتم مستقل باشم 

و اینکه خونه مادرم اینا شلوغه و میخواستم آرامش بیشتری داشته باشیم 

منم سرکار میرم نمیتونم اونجا بمونم چون ما تو شهر هستیم و اونا روستا رفت آمد سخته 

نمیشه آخه من سرکار میرم و اونا روستا هستن رفت آمد سخته برام 

خوب کاری کردی اینجوری بهتره

2810