2777
2789
عنوان

پسرم نیس خابم نمیبره😓🥲

565 بازدید | 40 پست

پنج ساله جدا شدم و با پسرم دوتایی زندگی میکنیم الان چند شبه نیس رفته خونه مادرم اینا منم وقتی پسرم نیس انگار یه چی گم کردم حس دلتنگی میگیرم هشت سالشه مامانمو خیلی دوست داره و همش دوست داره اونجا باشه 😓منم تنهایی سخته برام شبا خابم نمیبره بدونه پسرم چکار کنم 😭😭

وای خیلی سخته میبینی انگار ادم یه چی گم کرده 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا پسرتو حفظ کنه برات الهی آمین 

عزیزم جسارتا ازدواجتون بااون آقا به کجا ختم شد؟

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
دقیقا وقتی خونست همش میاد بوسم می‌کنه بقلم می‌کنه وقتی نیس انگار تو خونه هیچکس نیس بی انگیزه میشم&nb ...

وااای خدا حفظش کنه عزیزم

من پسرم۳ سالشه و ۳ تابیماری داره دعاش کن لطفا

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
نمیشد میموندی اونجا !؟

اول دوست داشتم مستقل باشم 

و اینکه خونه مادرم اینا شلوغه و میخواستم آرامش بیشتری داشته باشیم 

منم سرکار میرم نمیتونم اونجا بمونم چون ما تو شهر هستیم و اونا روستا رفت آمد سخته 

نمیشه آخه من سرکار میرم و اونا روستا هستن رفت آمد سخته برام 

خوب کاری کردی اینجوری بهتره

2810