2777
2789

دخترم دوسال و نیمشه موهای فر خیلی قشنگی داره ولی خیلی وز و خشکه، عطاری بهم روغن آرگان و کرچک داد مخلوط کنم بزنم براش ولی خیلی چرب و بد منظره میشه بدون روغن هم اصلا شونه نمیشه. کسی تجربه ای داره راهکاری دارین ممنون میشم

وزن شروع ۱۱۰ کیلوگرم🤬   وزن فعلی ۹۲😊     وزن هدف ۸۰😍🤩💗💖💝        خدای من خدای خوبیهااااااست مطمئنم عاشق منه وبرای من بهترینه بهترینها رو میخاد. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارگان تنها بزن کرچک خیلی چربه

اره خیلی چرب میشه

وزن شروع ۱۱۰ کیلوگرم🤬   وزن فعلی ۹۲😊     وزن هدف ۸۰😍🤩💗💖💝        خدای من خدای خوبیهااااااست مطمئنم عاشق منه وبرای من بهترینه بهترینها رو میخاد. 
دوفاز 

دوفاز واسه این سن خوبه؟؟ ظاهرش خشک نمیشه؟؟

روغن نارگیل هم بعد حموم خوبه یا ماسک مو بنظرم بهتره موهای خشک باید همیشه نرم کننده زد موهای دختر منم خیلی خشکه موی خشک زود هم مو خوره میشه 

خدایا خودت بساز خودت بسازی قشنگتره

ژل آلوئه ورا بزنید همراه با روغن کرچک یا زیتون  دو سه ساعت بعد بشورید. روش رو هم بپوشونید زود خشک نشه

بعد از حمام آرگان. آرگان اصلا چرب نیست 

هفته ای سه بار این ماسک رو استفاده کنید

بیشتر اوقات موهاش رو شل ببافید

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
دختر برادر منم موهاش اینطور بودن از داروخونه یه اسپری گرفت میزد به موهاش خیلی خوب بود

نمیدونین اسمش چی بود؟؟

ژل آلوئه ورا بزنید همراه با روغن کرچک یا زیتون  دو سه ساعت بعد بشورید. روش رو هم بپوشونید زود خ ...

موهاش کوتاهه نمیشه ببافمش. ژل میگیرم حتما براش. من این روغنا رو بعد حمامش میزنم دیگه نمیشورمش

نه یادم نیست ولی اگه خودت بری حتما بهت میگن چیه مال باز کردن گره موی کودک بود

ممنونم عزیزم

2810