2777
2789
عنوان

نماز امروز خیلی خوبه اونایی ک دوسدارن ثواب ببرن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 36 پست
ببین دقیق متنش رو میذاری من بخونم 

متن؟

متن نمبخاد ک 

نیت میکنی دو رکعت نماز سوم شعبان میخانم قربتن اِلَ لاه 

بعدش حمد میخونین ( ی تسبیح دست بگیر) 100 بارهم بعداز حمد سوره ی اخلاص( قل هو الله و احد) مبخونی بعدشم میری ب رکوع بعد سجده و دوباره تو رکعت دوم حمد میخونی بعد دوباره 100 بار توحید بعد قنوت بعد رکوع بعد سجده بعد تشهد بعد سلام و تمام شد

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دست تکون بخوره اشکال نداره ؟ 

ن عزیزم مستحبه نماز میتونی نشسته هم بخونی

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈
متن؟ متن نمبخاد ک  نیت میکنی دو رکعت نماز سوم شعبان میخانم قربتن اِلَ لاه  بعدش حمد میخ ...

منظورم از کتاب مفاتیح بود ببینم چه ثوابایی داره 

میخونم عزیزم 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
لازم نیست حتما نیت رو به زبون بیاری برای نماز واجب هم لازم نیست، دیگه نماز مستحبی که هیچ  همی ...

ن عزیزمممم باید نیت کنی قبل نماز😐

یه سوال چطوری اون صد تا توحید رو حساب باید کرد ؟ از کجا بفهمیم صد تا شده

تسبیح بگیر دستت ی تسبیح صدتایی وقتی تسبیح ب اخر رسید یعنی 100تا فرستادی

ممنون❤

یه جا خوندم که:«إنّ الله إذا أراد أن يجمع بين قلبين سيجمع بينهما ولو كان بينهما مداد السماوات والأرض.»یعنی؛اگه خدا بخواد دو قلب را نصیب همدیگه کنه، این‌ کار رو می‌کنه؛ حتی اگه به‌ اندازه‌ی مسافت زمین تا آسمان بینشون فاصله باشه