2777
2789
عنوان

درد پریود😑🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 26 پست
کم کاری تیرویید تو پریود با بهم ریختن هورمونای دیگه تداخل ایجاد میکنه و مشکلات گوارشی بهمراه هست

آها❤️

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ی بار که پریود شدم حالم بد شد و رفتم زیر سرم و دکتر برام سونو نوشت و رفتم سونو گفت درد زیادت بخاط ...

علائم دیگه ای داشتی مثلا درد تو روزای عادی؟؟یا نامنظمی پربود؟؟

اخه من ۱۴ سالمم بود درد پریود داشتم 

اره دیگه  بدنت هم گرم میکنه هم ادرارتو زیاد میکنه این باعث میشه هی بری دسشویی زودی خون پریودیت ...

میگن تو دوران پریودی ازدمنوش نباید استفاده کرد باعث خونریزی میشه

من ی بار دمنوش استفاده کردم انقدر خونریزیم شدید داشتم از حال رفتم قرص میفنامیک اسید خوردم بهتر شدم

بخاطر همون پرسیدم 

علائم دیگه ای داشتی مثلا درد تو روزای عادی؟؟یا نامنظمی پربود؟؟ اخه من ۱۴ سالمم بود درد پریود داشتم& ...

آره عزیزم

من اولش فقط کیست داشتم بعد تبدیل شد به پلی کیستیک (تنبلی تخمدان)

پریود نامنظم

دردهای شدید و غیر قابل تحمل

ریزش مو شدید

زیاد شدن موهای زائد

خداروشکر همش رفع شد 

آره عزیزم من اولش فقط کیست داشتم بعد تبدیل شد به پلی کیستیک (تنبلی تخمدان) پریود نامنظم دردهای شد ...

درد شدید تو روزایی غیر از پریودی؟؟؟

بعد چندروز پریودت عقب می‌افتاد 

ببخشبد نگران شدم که کیست داشته باشم😑

میگن تو دوران پریودی ازدمنوش نباید استفاده کرد باعث خونریزی میشه من ی بار دمنوش استفاده کردم انقدر ...

نه کی گفته حتی طب سنتی هم توصیه میکنه 

فقط رازیانه میگن در طول پریودی نخورید 

شما حتما مشکلت چیز دیگه بوده وگرنه خون پریودی هر سری ی اندازه هست 

من حتی گاهی ورزش میکنم که همون دو سه روز اول همش بیاد بقیش در حد لکه بشه 

درد شدید تو روزایی غیر از پریودی؟؟؟ بعد چندروز پریودت عقب می‌افتاد  ببخشبد نگران شدم که کیست ...

بله تخمدان ها درد میگیره

مثلا این ماه ۱۹ میشدم ماه بعد ۲۹ میشدم ماه بعدش یهو دیدی ۱۳ میشدم

اینجوری خیلی سخته که.دوران پریودی هیچ جا نمیتونی بری از شدت درد.نمیتونی حالا وایسی ببینی تا ازدواج کنی خوب میشی یا نه. تو اولین فرصت برو دکتر ببین چی میگه و چه دارویی میده. آنلاینم میتونی مشاوره بگیری