2777
2789
عنوان

شیوه تربیتی و برخورد مناسب با فرزند ....... ویژه مادران بهمن 1389

| مشاهده متن کامل بحث + 21095 بازدید | 224 پست
در مورد مسواک

ما 10 روزی میشه هر شب مسواک آروین مسواک میزنه. فقز با آب. اولش خودش میزنه بعد میزاره من براش بزنم. خیلی هم دوست داره فکر کنم لثه هاش می خواره برای همین خوشش میاد.

در مورد جای خواب

من فعلا تصمیم دارم تا 2.5 سالگی پیش خودم بخوابونمش. کاری هم به حرف دکترا ندارم فعلا. ما از وقتی آروین به دنیا اومد تو اتاق اون رو زمین می خوابیم سه تایی. جاش جداست اما کنار من می خوابه. من چون روزها سر کارم معتقدم وقتهایی که سر کار نیستم کلا باید در کنارش باشم حالا چه خواب چه بیدار. جدا کردنش هم انشا الله بعدا خدا کمک میکنه راحت جدا میشه از الان اصلا نمی خوام بهش فکر کنم!

در مورد غذا خوردن
آروین هم 3 تا قاشق اول نشسته بقیه اش هم مثل بقیه بچه ها!!
من شامشو هر شب میبرم پارک میدم. یعنی عصر که می خوابه غذاشو درست می کنم به محض بیدار شدن داغ داغ میریزم تو ظرف و یا علی مدد میریم پارک. یعنی قبل از بیدار شدنش مانتومو پوشیدم و شالم هم سرمه.
چون بیدار شه مراسم نق زنون داریم.
دیگه اون بازی می کنه من وسطاش قاشق می کنم تو حلقش! کلی هم حرف مردمو می شنوم!!
اینجوری نده. عادت می کنه. چه معنی داره و از این فضول بازیا. اما فردا عصر دوباره میریم پارک با یه ظرف غذا.

تازگی هم فهمیدم به سیب زمینی علاقه زیادی داره. گاهی سیب زمینی سرخ می کنم با سس گوجه میبرم به اندازه نصف ظرف بازی بازی می خوره خیلی حال می کنم.
حالا سر ماه بریم می بینیم 20 گرم زیاد شده که اونم احتمالا جیش توی پوشکشه!
من همینم که میبینی!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه ی دوستای گلم....
داشتم یه کتابی میخوندم از جملات " ژان ژآک روسو" نویسنده ومتفکر فرانسوی درمورد تربیت اخلاقی کودکان!!!
از یه جمله هاییش خوشم اومد گفتم اینجا بنویسم که بقیه مامانام استفاده کنن....
هیچ پرده ی نقاشی زیباتر از منظره ی یک خانواده نیست"
*رشد فکری وروحی بچه باید توام با رشد بدنی او صورت گیرد.
*کودک اگر در بچگی بدون ترس وزغ وخرچنگ یا مار را ببیند پس از انکه بزرگ شد باهر حیوانی که روبرو شود از ان نخواهد ترسید.
*بچه میخواهد همه چیز را دست بزند هرگز با کنجکاوی او مخالفت نکنید زیرا این کنجکاوی بسیاری چیزهارا که دانستن ان لازم است به او می اموزد.
*هر وقت کودک اسباب بازی یا شی ئ را طلب میکند وشماهم بر ان میشوید تا ان را به وی بدهید بهتر است او را به طرف ان شی ببرید تا اینکه شی را به طرف او بیاوررید!!!!!(جلوگیری از حس حکومت کردن بر والدین)
*بچه ها اگر میبینند اشکهایشان اینقدر موثر است چرا گریه نکنند؟؟؟؟؟
* بچه ها وقتی زبان باز میکنند کلماتشان ساده است ومراعات صرف ونحو را نمیکنند نباید به این نقص زیاد ایراد گرفت بعدها رفع خواهد شد اصل این است که یاد بگیرند به صدای بلند و واضح حرف بزنندولغاتی که به کار میبرند محدود و.لی صریح وروشن باشد.....
*

ه
* هر وقت کودک دست به عملی میزند نباید تصور کرد که فرمان میبرد وهر وقت شما کاری برایش انجام میدهید نباید خیال کند که فرمان میدهد...در اعمال خویش وکردار شما باید جز ازادی چیزی نبیند...
*لازم است انچه را که در نظر دارید به کودک بدهید به اولین اشاره بدهید در رد خواهش او افراط نکنید در عین حال در امتناع خود هم پافشاری نکنید...
*افراط در سختگیری وافراط در سهل انگاری هر دو به یک اندازه مضر است.
*برای اینکه طفل سعادتها ونعمتهای بزرگ را درک کند باید با رنجها یی کوچک اشنا شود
*ایا میدانید که مطمئن ترین راه برای بدبخت کردن فرزندتان چیست؟
این است که اورا عادت دهید هر چه را که میخواهد به زور بگیرد!!!!!!!
*اگر جسم زیاد در اسایش باشد روح فاسد میشود.
*بچه ی لوس وپر توقع اول عصایی که در دست دارید میخواهد بعد ساعتتان را سپس مرغی را که میپزید وستاره هایی که میدرخشند!!!
*اگر کودکان دلایل عقلی را میفهمیدند دیگر نیازی به تربیت نداشتند...
اگر از طفولیت با کودکان به زبانی صحبت کنیم که نمیفهمند انها را عادت داده ایم کلمات را بیهوده وبی مورد استفاده کنند وانچه به ایشان گفته میشود به عقل خود بسنجند وخویشتن را به اندازه ی استاد خود عاقل بدانند ودر نتیجه سرکش وطالب جر وبحث بار بیایند...
*طبیعت اقتضا میکند که اطفال قبل از بالغ شدن کودک باشند...
* اگر میخواهید کاری را که شما بد میدانید انجام ندهد اورا با زبان منع نکنید بلکه بدون توضیح واستدلال از انجام ان بازش دارید.
*هر وقت میخواهید چیزی به او بدهید به اولین کلمه ای که میگوید یعنی بدون خواهش والتماس ومخصوصا بدون شرط بدهید..
*کلمه ی نه را که بر زبان میاورید باید مثل دیواری اهنین باشد تا طفل بعد از اینکه نیروی خود را پنج شش بار علیه ان ازمایش کرد دیگر به فکر واژگون کردن ان نیافتد.
*همیشه به میل بدهید وبا اکراه امتناع کنید ولی در امتناع خود پایدار باشید...
*هیچ وقت بیشتر از ان چیزی که میخواهد با او ندهید با حوصله و ارام در برابر اراده ی شما تسلیم خواهد بود
*کلمه ی " دیگر نیست" جوابی است که کودک هرگز در برابر ان سرکشی نمیکند مگر انکه احساس کند دروغ میگویید!
* بچه ی تند خوی شما اگر هر چه به دستش افتاد خراب کرد عصبانی نشوید انچه را که ممکن است خراب کند در دسترسش نگذارید...
* اگر میخواهید که طفل به تعهدخود پایدار باشد اورا زیاد مجبور به تعهد نکنید...
*من خیال میکنم که هیچ طفلی زودتر از سن 12 نخواهد توانست که دو زبان را به خوبی بیاموزد مگر اینکه نابغه باشد!!!!!!!
مرسی سمیه جون خیلی خوب بود.

سعیده 2 سی سی رو یکدفعه میدم.
کلا همیشه کلسیم و زینک رو با هم میدم.

آهن و آد و مولتی هم با هم.

اشکالی داره با هم دادنشون؟؟ شماها جدا میدید؟؟
من همینم که میبینی!
2810