2777
2789
عنوان

شیوه تربیتی و برخورد مناسب با فرزند ....... ویژه مادران بهمن 1389

| مشاهده متن کامل بحث + 21095 بازدید | 224 پست
من پاپ کن درست کردم ولی آروین دوست نداشت. شیرین گندمک هم همینطور! در صورتی که من جفتشو خیلی دوست دارم. همشهم خودم خوردم!
انگار این بچه فقط با شکلات حال میکنه. اونم که نمیشه. دکترش گفت بهش نوتلا بده هیچ اشکالی هم نداره.
اما من میترسم کم خونی بیاره.
من همینم که میبینی!
سعیده خودم فکرم به لوبیا و ذرت پخته رسیده بود که میزد له میکرد و به درد بازی نمیخورد. اما پاپ کرن یه چیز دیگه س. مایا عاشقه پاپ کرنه. حتما همینکارو میکنم. مرسی
ماری نوتلای شف عالیه! خواستی میتونی پودرکاکائوشو کم کنی. ولی اصلا شکلات نداره.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامانای عزیز
من مانلی رو از پوشک گرفتم و حالا به پروژه از شیر گرفتن فکر میکنم
میخواستم ببینم کسی نی نی شو از شیر گرفته یا نه
ممنون میشم بگید تدریجی گرفتید یا یک دفعه
از طرفی خیلی دلم براش میسوزه و هی به عقب می اندازم ولی چون دختر خواهرم 2 سال و سه ماه شیر خورد و الان که نزدیک چهار سالشه تمام دندوناش خرابه دکترشم گفته عاملش شیر خوردن شب هستش و باید با بیهوشی ترمیم بشن من هم میترسم مانلی هم همینطوری بشه به خاطر همین دوست دارم زودتر از شیر بگیرمش
مایا هنوز آمادگی از پوشک گرفتنو نداره.
اما دارم از شیر میگیرمش
یه ماهه البته با آمادگی قبلی دو سه ماهه - این برنامه رو روانشناسم داده که وقتی خواستم دقیق اجراش کنم دیدم کلی سوال دارم!!!
یه مدت ساعت دقیق شیر خوردنو مینویسیم با روزای 24 ساعته
بعد هر دوروز یه وعده رو کم میکنیم به جاش بازی میکنیم بازی هیجان انگیز که فکر می می از سرش بپره من که تو روز سر کارم اول از شیر نصف شب کم کردم.
تو کل روز 24 ساعته الان رسیدم به دو بار- البته تعدادش ده بار بیشتر نبود!
هنوز موفق نشدم. ولی شبا خیلی سخته بیدار میشه دیگه نمیخوابه تا از می می نا امید بشه .. گاهی بازی و کتاب و شعر سرشو گرم میکنه و اگه شام خورده باشه و سیر باشه دوباره میخوابه.
سلام

مامان مانلی تبریک به خاطر از پوشک گرفتن.

در راستای بازی های ابتکاری با بچه ها

تاریخچه این بازی به زمانی بر میگرده که ما چند بسته وشک گرفته بودیم گذاشته بودم تو کمد. 2 تاشون جا نشد. بغل کمد گذاشته بودم. دیدم امین میره روشون و میپره پایین.
و این شد که ما همه بسته ها رو از نو کمد در اوردیم و کلی بازی کردیم.

این بازی برای حفظ تعادل خیلیییییییییییییییییییییییی مفید بود. طوری که بار اول باید دست امین رو می گرفتم. چند باری هم خورد زمین. ولی الان میبینید که خیلی پیشرفت کرده بچه ام

همه اینها رو خودش میره و کلی مدل دیگه.

با خود پوشک هم یه بازی می کنیم. که خیلی نمیذارم انجام بده. چون میترسم کثیف شه ولی خیلی دوست داره.
منظر عکسای اون هم باشید

شما هم عکس بذارید دیگه!!!!!!!!!!!
ای ول سعیده..
منو مایا تمرین پریدن میکنیم. آهنگ میزاریم و رقص مثلا که همون بپر بپر باشه انجام میدیم.
یه پتوی آبی داره میزارم رو زمین میگم این دریاست بپر تو آب شنا کن.. هیجان بازیش زیاده.. سرمون هم گرم میشه...
و اما یه بازی داریم وقتایی که دستمون بنده و مایا باید تنها بازی کنه و سر خودشو گرم کنه انجام میده!
مایا مامان یکی از عروسکاش مثلا سارا! پی پی کرده برو دایپرشو عوض کن. ... این تنها کاریه که تنها هم انجام میده.. هی عروسکه رو پشت و جلو شو نگاه میکنه... دسمال برمیداره مثلا تمیزش میکنه بعد هم میاد با آب و تاب برامون تعریف میکنه. یه ده دیقه یه ربعی طول میکشه که در نوع خودش بی نظیره!!
نارگل جون
من چون تو کتاب خونده بودم که 24 تا 28 بهترین زمان برای از پوشک گرفتنه تصمیم داشتم دوسال تمام اقدام کنم ولی حدود اوایل مهر ماه بود که واقعا پوشک کردن مانلی برام یه کار سخت شده بود چون اصلا همکاری نمیکرد و مدام گریه و...
پوشکو برمیداشت و پاره میکرد و اصلا دوست نداشت

این رو هم بگم که زمانی که ببخشید کارخرابی میکرد می اومد و خودش به پوشک اشاره میکرد
من هم از دکترش پرسیدم اون هم گفت امادگی بچه ها فرق داره و نیازی نیست که حتما تا دوسال صبر کنی و پروژه رو شروع کردم ....
چند روز اول باید هر یه ربع یک بار ببری و سرپاش بگیری بعد زمانهای جیشش دستت میاد
من از روش تشویق و جایزه استفاده کردم
دکترش میگفت بهتره کسی جلوش این کار رو بکنه که خوشبختانه بچه خواهر من سه سال و نیمه هست و هر موقع دستشویی میرفت مانلی هم میرفت و نگاهش میکرد و بنظرم این خیلی روی یاد گیریش اثر داشت
این رو هم بگم که گلاب به روت در مورد دستشویی بزرگش ،خیلی طول کشید تا بهش مسلط بشه و اوایل ازش می ترسید
یعنی اول کار خرابی میکرد بعدش که میدید گریه میکرد ....

اما من توی نینی سایت از یکی از خانمها یاد گرفتم که طبیعیه و بهترین راهش اینه که بریزی توی چاه و به بچه بگی بیا باهاش بای بای کن

خودم از نوشتن این مطالب خنده ام گرفته چه برسه به کسایی که اینها رو میخونند ...

اما نارگل جون باور کن که همشون مهمند و من خودم کلی از این و اون سوال کردم تا این مسائل خییییییییییییلی مهم رو کشفیدم

2810