2777
2789
عنوان

شیوه تربیتی و برخورد مناسب با فرزند ....... ویژه مادران بهمن 1389

| مشاهده متن کامل بحث + 21095 بازدید | 224 پست
سلام مامانای گل پسر من فروردین 89 . و فکر کنم تجربه شما ماها که نینیهاتون بزرگتره بیشتر کمکم کنه . سامیار رو 4 ماه از پوشک گرفتم اما 1 هفته هست عمدا تو لباسش جیش میکنه حتی گاهی نداره اما به زور این کارو میکنه .
1-ایا شماها هم همچنین اتفاقی براتون پیش اومده . اخه شنیدم بعد از پوشک گرفتن چنین چیزی پیش مییاد

مرسی اگه میدونین کمک کنید
ساناز جان تو کار پوشک نرفتم من خودم ولی تا جاییکه دیدم دخترارو زودتر از پسرا میشه از پوشک گرفت اونم بعد از دوسال! به نظرم شما خیلی زود اقدام کردی. سیستم عصبی بچه تا دوسال کامل نیست. یعنی باید مغز فرمان بده که بچه بدونه جیش داره. وقتی گفتی به زور میخواد جیش کنه و میکنه! عجیب بود برام یعنی یه 18 ماهه که سیستم عصبی کامل داره و ماهیچه های ارادی. البته همیشه استثناء هم هست. مثل سام خودمون که خیلی وقته از پوشک گرفته شده. خیلی هم راحته روناک.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مالی عزیز
سلام . مرسی به سوالم توجه کردی
والا من اصلا علاقهای نداشتم از پوشک بگیرمش خودش علاقهمند بود وپوشک دوست نداشت حتی پارسال رفتم مشاور گفت خیلی خوبه که خودش این حس و داره و میخواد مستقل شه به مرور هم خودش یادگرفت و برای همه هم جالب بود. اما الان 1 هفته هست .نمیدونم از سر ذوقه چیه به زور جیش میکنه و به من میگه . یه جورایی انگار بازی میکنه با من . هیجان میگیرتش . متاسفانه پامم شکسته و نمیتونم برم مشاور . دنبال یه روش درست و اصولیم
بازم خیلی ممنون
اگه کسی باز تجربهای داره ممنون میشم
یادم نمیاد کی گفته بود چه بازی هایی می کنید ولی این یه بازی پریروز ما بر پایه رشد مهارت های دستی و تمرکز (مونته سوری)

129exioet40m22jebwr5.jpg

l7wscfljc3i75mig4hjr.jpg

eespr3cnyttpwb8cu9c4.jpg

مدونم لنز دوربین کثیف بوده ولی برای ثبت این لحظات خاص وقت نبود تمیز شه!!
آپلود دائمی هر گونه فایل در http://up.sabzdownload.com/
این بازی خیلی حال داد به هردومون اخرش هم باهم لوبیا ها رو جمع کردیم و ریخیتیم تو ظرف و دقیقا یه ساعتی زمان برد و وقتی این کارو کردیم که مهربان همسر دیر می اومد و خونه و شب هم بود و هر دو دیگه احتیاج به تنوع داشتیم
آپلود دائمی هر گونه فایل در http://up.sabzdownload.com/
مرضیه من فقط میتونستم لوبیا بریزم تو بطری آب تا تکون بده و ذوق کنه این اواخر دیگه نمیشد چون در بطری رو باز میکرد و میخواست لوبیا رو که عاشقشه بخوره! ماشالا به این پسر فهمیده که نمیخواست بخوره.
2810